Negru Susan Trixy Stix

Negru Susan Trixy Stix ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 19 calorii. Această rețetă servește 20. Pentru 2 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână semințe de susan, zahăr granulat, arahide prăjite și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan dieta. Acesta este adus la tine de Chow. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 10%, ceea ce nu este atât de minunat. Rețete similare includ Susan Negru Tang Yuan (Bile De Orez Cu Susan Negru), Negru și portocaliu: semințe de susan negru și somon cu crustă de sare de mare cu sos wasabi-Lime, și Kixcomercul pe Stix.
Instrucțiuni
Prăjiți semințele de susan într-o tigaie mică la foc mediu, agitând tigaia ocazional până când semințele sunt parfumate, aproximativ 4 minute.
Scoateți tigaia de pe foc și lăsați semințele să se răcească la temperatura camerei.
Transferați semințele de susan într-o râșniță curată de cafea sau condimente, adăugați alunele și măcinați într-o pulbere fină.
Adăugați zahărul și pulsul până se combină.Puneți o strecurătoare cu plasă fină peste un castron mediu.
Se toarnă amestecul de zahăr în strecurătoare și se cerne în vas, apăsând pe pulbere cu spatele unei linguri pentru a-l forța prin plasă. Întoarceți bucățile mai mari rămase în strecurătoare la râșniță și procesați-le într-o pulbere fină. Cerneti din nou si repetati cu macinarea si cernerea dupa cum este necesar pana cand tot amestecul de zahar este procesat (este posibil sa mai ramana cateva solide de aruncat).
Așezați o foaie de hârtie pe o suprafață de lucru. Aveți gata aproximativ 20 (8 inci) paie de hârtie și o scobitoare. Faceți o pâlnie mică dintr-o altă bucată de hârtie. (Asigurați-vă că vârful se potrivește în capătul paielor.) Alternativ, utilizați o stea deschisă nr.16 sau un vârf rotund de conducte nr.5. Îndoiți un capăt al paiului de 1/4 inch. Introduceți punctul pâlniei sau vârful conductei în capătul deschis al paiului. Ținând pâlnia sau vârful conductelor în poziție și lucrând peste foaia de hârtie, lingurați în aproximativ 1 1/4 lingurițe din amestecul de zahăr. Folosiți capătul ascuțit al scobitoarei pentru a introduce amestecul de zahăr în paie.
Scoateți pâlnia sau vârful conductei și pliați capătul deschis al paiului în jos cu 1/4 inch pentru a închide. Repetați cu paiele rămase și zahărul.