Negresele decadente ale lui Jeanine

Negresele decadente ale lui Jeanine
Negresele decadente ale lui Jeanine ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru 22 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 182 calorii. Această rețetă servește 15. Dacă aveți la îndemână ulei vegetal, extract de vanillan, făină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și vegetarian dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare American. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 15%. Încercați Negrese Decadente, Decadent Paleo Negrese, și Decadent Fudge Negrese pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți ușor un vas de copt de 9x13 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
2
Amestecați zahărul, făina, uleiul, pudra de cacao, ouăle, sarea și extractul de vanilie împreună într-un castron; bateți cu un mixer electric timp de 3 minute. Îndoiți nucile în aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De VanilieExtract De Vanilie
Pudră De CacaoPudră De Cacao
NuciNuci
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
OuăOuă
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
3
Se toarnă aluatul în vasul de copt pregătit.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
4
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când o scobitoare introdusă în centrul brownies-urilor iese curată, 30 până la 35 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții15
Scor De Sănătate1
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista