Negrese Tiramisu
Tiramisu negrese ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 13. Pentru 87 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 418 calorii, 7g de proteine, și 20g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 232 de gurmanzi și bucătari. Un amestec de albușuri de ou, cafea prăjită barista prima coffeehouse, rom condimentat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Încercați Negrese Tiramisu, Negrese Tiramisu, și Negrese Tiramisu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 și se unge 9x13 tigaie cu gătit antiaderent spray.In un castron mare pregătiți amestecul de brownie conform instrucțiunilor cutiei.Puneți deoparte o cană de aluat de brownie, apoi turnați aluatul de alezare în tigaia pregătită și răspândiți uniform.
Așezați degetele doamnei cu susul în jos deasupra aluatului și împingeți ușor în jos. Se prepară cafea și se combină cu rom. Folosind o perie de patiserie, periați cu grijă amestecul de cafea și rom peste ladyfingers până când sunt saturate (am turnat și periat).într-un bol mare de amestecare, combinați brânza mascarpone, crema de brânză, zahărul, albușurile și vanilia.
Se amestecă pe mediu până se combină bine și se omogenizează (aproximativ 2-3 minute).
Întindeți toppingul de brânză peste degete.
Așezați linguri de 1 cană rezervată de aluat de brownie peste depunerea cremoasă, apoi faceți același lucru cu conservele de zmeură și rotiți ușor cu un cuțit.
Coaceți timp de 45-50 de minute sau până când centrul este aproape setat și brownies încep să se îndepărteze de părțile laterale ale tigaiei. Se răcește complet în tigaie înainte de feliere.