Negrese Picante Cu Caramel

Negrese Picante Cu Caramel
Negrese caramel picant ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 16. O porție conține 187 calorii, 4G de proteine, și 7g de grăsime. Pentru 31 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Un amestec de piper măcinat, albușuri de ou, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. În general, această rețetă câștigă o nu atât de remarcabil scor spoonacular de 14%. Rețete similare sunt Prietenul Negrese {Caramel Negrese}, Brownies Cu Caramel Sărat Vs Brownies Cu Caramel Sărat #LeftoversClub, și Negrese Cu Caramel.

Instrucțiuni

1
Se toarnă lapte condensat îndulcit în vârful unui cazan dublu; se pune peste apă clocotită. Reduceți căldura la minim; fierbeți timp de 1 1/2 ore sau până când amestecul este gros și de culoare caramel, amestecând ocazional. Se răcește ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Conservă (425 G) De Pere Feliate, Scurse1 Conservă (425 G) De Pere Feliate, Scurse
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
1/2 Până La 2/3 Cană, Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață1/2 Până La 2/3 Cană, Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin
2
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Salată De Rucola, Pentru ServireSalată De Rucola, Pentru Servire
3
Puneți ciocolata într-un vas sigur pentru cuptorul cu microunde și cuptorul cu microunde la 30 de secunde sau până aproape se topește, amestecând după 15 secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Echipamente pe care le vei folosi
Oregano Uscat, 1/3 PalmăOregano Uscat, 1/3 Palmă
4
Combinați ciocolata topită, 1/2 cană de zahăr și untul într-un castron mediu; bateți cu un mixer la viteză mare până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
350 Până La 400 Ml Dulceață De Afine De Bună Calitate350 Până La 400 Ml Dulceață De Afine De Bună Calitate
5 Căni De Făină Universală, Plus Mai Mult Pentru întinderea Aluatului5 Căni De Făină Universală, Plus Mai Mult Pentru întinderea Aluatului
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
5
Adăugați vanilia și albușurile de ou; bate până se omogenizează bine. Cântăriți sau lingurați ușor făina într-o cană de măsurare uscată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Zahăr Pudră și Frișcă, OpționalZahăr Pudră și Frișcă, Opțional
Dulceață De Afine De Bună CalitateDulceață De Afine De Bună Calitate
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
6
Combinați făina, 1/3 cană de cacao, praful de copt, piperul și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Rece, Pentru ServireLapte Rece, Pentru Servire
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Dulceață De Afine De Bună CalitateDulceață De Afine De Bună Calitate
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
7
Adăugați amestecul de făină în amestecul de zahăr; bate doar până se omogenizează. Se amestecă jumătate din laptele condensat îndulcit în aluat. Puneți aluatul într-o tigaie metalică pătrată de 9 inci acoperită cu spray de gătit. Dollop laptele condensat îndulcit rămas cu lingura peste amestecul de ciocolată; rotiți împreună folosind un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Conservă (425 G) De Pere Feliate, Scurse1 Conservă (425 G) De Pere Feliate, Scurse
Tarhon OpționalTarhon Opțional
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Dulceață De Afine De Bună CalitateDulceață De Afine De Bună Calitate
5 Căni De Făină Universală, Plus Mai Mult Pentru întinderea Aluatului5 Căni De Făină Universală, Plus Mai Mult Pentru întinderea Aluatului
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Frișcă Groasă, La Temperatura Camerei2 Linguri De Frișcă Groasă, La Temperatura Camerei
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
8
Coaceți la 350 timp de 19 minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigaie pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Salată De Rucola, Pentru ServireSalată De Rucola, Pentru Servire
Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată CuburiCuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
9
Tăiați în 16 pătrate.
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții16
Scor De Sănătate1
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista