Negrese pe un băț

Negrese pe un băț
Negrese pe un băț ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 15 și costă 1,17 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 10g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 429 calorii. 422 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Un amestec de apă, bastoane de ambarcațiuni, scurtare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 15 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 18%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Negrese pe un băț, Negrese pe un băț, și PBJ pe un băț.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 350 F (325 F pentru tigaie întunecată sau antiaderentă). Liniați tigaia pătrată de 8 inci sau 9 inci cu folie, astfel încât folia se extinde cu aproximativ 2 inci peste părțile laterale ale tigaiei. Pulverizați folia cu spray de gătit. Faceți brownies conform instrucțiunilor de pe cutie. Se răcește complet, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Puneți brownies în congelator timp de 30 de minute.
3
Scoateți brownies din tigaie ridicând folia; curățați folia de pe părțile laterale ale brownies.
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Tăiați brownies în 15 bare dreptunghiulare, 5 rânduri pe 3 rânduri. Introduceți ușor craft stick în capătul fiecărei bare, decojind folia din bare.
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
5
Așezați pe foaia de cookie; înghețați 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
6
Într-un castron mic cu microunde, chipsuri de ciocolată cu microunde și scurtarea neacoperită la mare aproximativ 1 minut; se amestecă până se omogenizează. Dacă este necesar, cuptorul cu microunde suplimentar 5 secunde la un moment dat. Scufundați 1/3 până la 1/2 din fiecare brownie în ciocolată; se presară cu stropi de bomboane.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cheesecake NouCheesecake Nou
Ceașcă Chipsuri De Ciocolată Semidulce Sau StafideCeașcă Chipsuri De Ciocolată Semidulce Sau Stafide
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Portocale și Pastă De Colorant AlimentarPortocale și Pastă De Colorant Alimentar
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
7
Așezați plat pe hârtie cerată sau folie pentru a se usca.
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 15 m.
Porții15
Scor De Sănătate0
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista