Negrese de cafea jamaicane cu nuci pecan

Negrese de cafea jamaicane cu nuci pecan
Reteta Jamaican Brownies de cafea cu nuci pecan ar putea satisface pofta ta American în aproximativ 45 minute. O porție conține 375 calorii, 4G de proteine, și 21g de grăsime. Pentru 63 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 15. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână ouă, unt, chipsuri de ciocolată semidulce și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Brownies de dovleac cu nuci pecan, Brownies Bacon-Bourbon cu nuci pecan, și Negrese de ciocolată albă cu nuci pecan pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 diametru F. Pulverizați tava metalică de 13x9x2 inci cu spray antiaderent.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
2
Combinați zahărul, untul, cacao, cafeaua măcinată și sarea într-un castron mare de metal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cafea MăcinatăCafea Măcinată
UntUnt
Pudră De CacaoPudră De Cacao
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Așezați vasul peste cratița cu apă clocotită și bateți până când untul se topește și ingredientele sunt amestecate (textura va fi granulată).
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BatetiBateti
BolBol
4
Scoateți vasul din apă; se răcește amestecul până la călduț, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Bateți ouăle și vanilia. Cernem făina și împăturim.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
6
Se amestecă în nuci pecan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci PecanNuci Pecan
7
Întindeți aluatul în tigaia pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei ArbolArdei Arbol
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Coaceți brownies până când testerul introdus în centru iese curat, aproximativ 25 de minute. Se răcește brownies în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
9
Așezați chipsurile de ciocolată într-un castron mic. Aduceți cafeaua preparată la foc mic într-o cratiță mică; se toarnă peste chipsuri și se amestecă până se topește și se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De CiocolatăChipsuri De Ciocolată
Cafea PreparatăCafea Preparată
Cartofi PrăjițiCartofi Prăjiți
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BolBol
10
Lăsați ganache să stea până se răcește și începe să se îngroașe, aproximativ 1 oră; se întinde uniform peste brownies. (Se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți; lăsați să stea la temperatura camerei.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei ArbolArdei Arbol
11
Tăiați brownies în 15 pătrate. Completați fiecare cu 2 benzi de ghimbir.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GhimbirGhimbir
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții15
Scor De Sănătate2
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista