Negrese Cu Unt De Arahide

Negrese Cu Unt De Arahide
Uitați să ieșiți să mâncați sau să comandați mâncare la pachet de fiecare dată când doriți mâncare americană. Încercați să faceți Brownies cu unt de arahide acasă. Această rețetă face 54 de porții cu 122 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 14 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest desert. 1 persoană a găsit această rețetă delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați lapte condensat, chipsuri de ciocolată semidulce, unt de arahide și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute. Cu o lingură scor de 11%, acest fel de mâncare este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Unt de arahide negrese cu unt de arahide Cupa glazura, Brownies cu unt de arahide cu chipsuri de unt de arahide, și 3 ingrediente fără coacere Brownies cu unt de arahide (fără făină, unt, ulei, ouă sau zahăr rafinat).

Instrucțiuni

1
Într-un castron, combinați amestecul de tort, uleiul și oul până se sfărâmă. Puneți deoparte 1 cană pentru topping. Apăsați ferm amestecul rămas într-un 13-in uns. x 9 inch. tigaie de copt; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De TortAmestec De Tort
OuăOuă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
BolBol
2
Într-un castron, combinați laptele, ciocolata, untul de arahide și vanilia până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt De ArahideUnt De Arahide
CiocolataCiocolata
VanilieVanilie
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Răspândiți peste crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Borcan Conserve De Zmeură Fără SemințeBorcan Conserve De Zmeură Fără Semințe
4
Se presară cu amestec de crumb rezervat.
5
Coaceți la 350 de minute timp de 25-30 de minute sau până când brownies se îndepărtează de tigaie. Se răcește pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
TigaieTigaie
6
Tăiați în bare.

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Cream Sherry, Port și Moscato d ' Asti sunt alegerile mele de top pentru Brownies. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este Medici Ermete Concerto Lambrusco Reggiano. Are 5 stele din 5 și o sticlă costă aproximativ 23 de dolari.
Medici Ermete Concerto Lambrusco Reggiano
Medici Ermete Concerto Lambrusco Reggiano
Roșu rubin intens, cu arome plăcute, persistente și fructate. Uscat, dar fructat în același timp. Moale și proaspăt pe gust.
DificultateExpert
Gata În35 m.
Porții54
Scor De Sănătate0
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista