Negrese Cu Mentă Irlandeză

Negrese Cu Mentă Irlandeză
Rețeta de Brownies de mentă Irlandeză ar putea satisface pofta americană în jur 1 oră și 15 minute. O porție conține 251 calorii, 4G de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 30 și costă 58 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă de la Taste of Home necesită nuci, chipsuri de ciocolată semidulce, extract de vanillan și ouă. Ziua Sfântului patrick va fi și mai special cu această rețetă. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest desert. Cu o lingură scor de 17%, acest fel de mâncare este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Whisky Irlandez Brownies, Cremă Irlandeză Brownies, și Cremă Irlandeză Brownies.

Instrucțiuni

1
Într-un cuptor cu microunde, topiți untul și ciocolata dulce-amăruie; se amestecă până se omogenizează. Se răcește ușor. Într-un castron mare, bateți ouăle, zahărul și vanilia. Se amestecă amestecul de ciocolată. Adăugați treptat făina până se omogenizează. Se amestecă chipsurile și nucile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană De Caramele De Ciocolată Cu Lapte1/3 Cană De Caramele De Ciocolată Cu Lapte
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Zahăr Pudră și Frișcă, OpționalZahăr Pudră și Frișcă, Opțional
Bețișoare Scurte De ScorțișoarăBețișoare Scurte De Scorțișoară
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
Oregano Uscat, 1/3 PalmăOregano Uscat, 1/3 Palmă
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
2
Se întinde într-un 13-in uns. x 9 inch. tigaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei ArbolArdei Arbol
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
3
Se coace la 350 de euro timp de 30-35 de minute sau până când o scobitoare introdusă în apropierea centrului iese curată (nu se coace prea mult). Se răcește pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Biscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți GrahamBiscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți Graham
4
Într-un cuptor cu microunde, topiți ciocolata albă cu cremă; se amestecă până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Plus 2 Linguri De Unt, Impartite1 Lingurita Plus 2 Linguri De Unt, Impartite
Cremă De CafeaCremă De Cafea
Echipamente pe care le vei folosi
Oregano Uscat, 1/3 PalmăOregano Uscat, 1/3 Palmă
5
Transferați într-un castron mic. Se da la frigider 30-40 de minute sau pana se raceste.
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
6
Într-un alt castron mic, bateți smântâna până se formează vârfuri moi; pliați în amestec de ciocolată albă. Bateți la viteză medie până se formează vârfuri rigide, aproximativ 4 minute. Îndoiți bomboanele tocate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Plus 2 Linguri De Unt, Impartite1 Lingurita Plus 2 Linguri De Unt, Impartite
Bomboane Skittles De Mărimea Unei BucățiBomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
7
Răspândiți peste brownies. Acoperiți și refrigerați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei ArbolArdei Arbol
8
Într-o cratiță mică, combinați ciocolata dulce-amară și smântâna. Gatiti si amestecati la foc mic pana cand ciocolata se topeste si se omogenizeaza; scoateți de pe foc. Se amestecă untul până se topește. Se răcește la temperatura camerei. Se întinde cu grijă peste umplutură. Acoperiți și dați-l la frigider timp de 1 oră sau până când glazura este setată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană De Caramele De Ciocolată Cu Lapte1/3 Cană De Caramele De Ciocolată Cu Lapte
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
Ardei ArbolArdei Arbol
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
2 Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă2 Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
9
Tăiați în bare.
10
Garnisiți cu bomboane suplimentare, dacă doriți. A se păstra la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Skittles De Mărimea Unei BucățiBomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Cream Sherry, Port și Moscato d ' Asti sunt alegeri excelente pentru Brownies. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera cremă Sherry
NV Solera cremă Sherry
Sherry-ul Solera Cream are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat plin de corp, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții30
Scor De Sănătate1
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista