Negrese Cu Conținut Scăzut De Grăsimi

Negrese Cu Conținut Scăzut De Grăsimi
Negrese scăzut de grăsime ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 145 calorii, 3G de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Pentru 25 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 37 minute. Această rețetă de la Cookie Madness are 31 de fani. Dacă aveți la îndemână sare, pudră de cacao hershey, prune alimente pentru copii și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Încercați Bile De Energie Cu Scorțișoară Cu Conținut Scăzut De Grăsimi, Covrigi Cu Conținut Scăzut De Carbohidrați-Aluat De Cap De Grăsime Din Făină De Cocos, și Brownies Cu Dovlecei Cu Conținut Scăzut De Carbohidrați pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. tapetați un metal pătrat de 8 inci cu folie și pulverizați cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Puneți oul, albușurile, zahărul, piureul de prune (sau sosul de mere), vanilia, pudra de espresso și sarea într-un bol de amestecare. Cu un tel sau o lingură de amestecare, amestecați bine. Încercați să nu bateți aer suplimentar în amestec, doar amestecați-l. Când se amestecă, se adaugă pudra de cacao și se amestecă până se omogenizează. Se amestecă făina. Când făina este încorporată, amestecați chipsurile de ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Linguriță Lapte 2%1/2 Linguriță Lapte 2%
Espresso InstantEspresso Instant
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Aluat De Fursecuri Cu Unt De Arahide Refrigerat, înmuiat (tuburi Fiecare)Aluat De Fursecuri Cu Unt De Arahide Refrigerat, înmuiat (tuburi Fiecare)
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Prune UscatePrune Uscate
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec Natural Pentru PrăjituriAmestec Natural Pentru Prăjituri
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
3
Se toarnă în tigaie și se întinde uniform. Țineți tigaia la aproximativ 1 cm de la tejghea și aruncați-o pe tejghea de câteva ori pentru a elibera orice bule de aer. Probabil că nu veți avea bule de aer, dar oricum este cam distractiv de făcut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Coaceți pe raftul central timp de 27 de minute sau până când este setat (va fi în continuare strălucitor).
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Lăsați să se răcească complet, apoi răciți dacă doriți.
DificultateGreu
Gata În37 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista