Negrese Cu Ciocolată Mexicană
Mexican negrese de ciocolata ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. Pentru 77 cenți pe porție, veți obține un desert care servește 8. O porție conține 360 calorii, 6g de proteine, și 22g de grăsime. Această rețetă de la Epicurious are 6 fani. Mergeți la magazin și ridicați făină, zahăr, ciocolată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Încercați Mexican Ciocolata Streusel Negrese, Brownies De Ciocolată Mexicană Fără Gluten, și Mexican Rubarbă Ciocolată Bucată Negrese pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 177°.și unt și făină o tigaie pătrată de 9 inci, eliminând excesul de făină.
Într-o cratiță grea de 1 1/2 litru topiți untul și ciocolata la foc mic, amestecând, până se omogenizează și scoateți tigaia de pe foc. Amestec de ciocolată rece 10 minute.
Într-un procesator de alimente procesați zahărul și migdalele până când sunt măcinate fin. Se amestecă amestecul de migdale în amestecul de ciocolată și se adaugă ouă, câte 1, bătând bine cu o lingură de lemn până când amestecul este lucios și neted. Se amestecă făina, sarea și scorțișoara până se combină.
Întindeți aluatul uniform în tigaie și coaceți în mijlocul cuptorului 25 până la 30 de minute sau până când un tester iese cu firimituri aderente la el. Răciți brownies complet în tigaie pe un raft înainte de a tăia în 16 pătrate. Brownies păstrează, stratificat între foi de hârtie de ceară într-un recipient etanș la temperatura camerei rece, 5 zile.