Negrese Cu Ciocolata Neagra

Negrese Cu Ciocolata Neagra
Ciocolata neagra negrese ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă servește 24 și costă 46 de cenți pe porție. O porție conține 176 calorii, 3G de proteine, și 10g de grăsime. Un amestec de făină de patiserie cu cereale, pudră naturală de cacao, iaurt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Această rețetă este plăcută de 6 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Negrese dulci și sărate: negrese cu ciocolată neagră cu Dulce de Leche, Negrese Cu Ciocolata Neagra, și Negrese Cu Ciocolata Neagra pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade. Înveliți o tigaie de 9 x 13 inch cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
3
Topiți ciocolata și untul într-un cazan dublu sau într-un bol rezistent la căldură așezat peste o oală cu apă abia fierbinte, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
UntUnt
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Cazan DubluCazan Dublu
BolBol
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
4
Într-un castron mediu, amestecați împreună făina, cacao, sarea și bicarbonatul de sodiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Pudră De CacaoPudră De Cacao
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
5
Într-un castron mare, bateți ouăle și zahărul până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
6
Adăugați iaurtul, uleiul și vanilia și amestecați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
IaurtIaurt
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
7
Se adaugă amestecul de ciocolată-unt și se amestecă până se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
8
Se adaugă amestecul de făină și se amestecă până se umezește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
9
Transferați amestecul în tigaia pregătită și presărați cu nuci dacă utilizați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NuciNuci
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Coaceți timp de 20-25 de minute, până când o scobitoare de lemn introdusă în centru iese cu câteva firimituri umede. Se răcește complet în tigaie pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
TigaieTigaie
11
Tăiați în 24 de pătrate.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții24
Scor De Sănătate1
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista