Neely ' s Holiday Cornbread umplutura
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați umplutura de pâine de vacanță a lui Neely. Această rețetă servește 8. O porție conține 895 calorii, 17g de proteine, și 55g de grăsime. Pentru $ 2.35 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 12 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de slănină, nuci pecan, țelină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Încercați Pom Cornbread Umplutura, Cornbread Umplutura, și Cornbread Umplutura pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Gătiti slănina într-o tigaie grea până când este crocantă. Întoarceți căldura și adăugați ceapa și țelina; sotati pana cand se inmoaie, aproximativ 6 minute.
Se adaugă cimbru și salvie și se sotează până se parfumează. Se amestecă nucile pecan.
Într-un castron mare, adăugați amestecul de pâine de porumb, slănină și legume și amestecați bulionul de pui.
Adăugați la o farfurie de 13 pe 9 pe 2 inci.
Adăugați felii de unt în partea superioară a caserolei și acoperiți cu folie.
Coaceți timp de 30 de minute, apoi îndepărtați folia și gătiți până când blatul este crocant, încă aproximativ 15 minute.