Nectarine Creamsicles cu apă de trandafir

Nectarine Creamsicles cu apă de trandafir
Nectarin Creamsicles cu apă de trandafir este un fără gluten și vegetarian farfurie. O porție conține 965 calorii, 9g de proteine, și 32g de grăsime. Pentru $ 3.86 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 1. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, nectarine coapte moi, frișcă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Încercați Baklava cu apă de trandafir, Soda De Apă De Trandafir, și Apă De Trandafir + Mentă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pit fructe, se taie în bucăți, și a pus într-o cratiță mare cu 1/2 cana de zahar si sucul de lamaie. Acoperiți, aduceți la fierbere, apoi reduceți căldura și fierbeți până când pulpa se freacă ușor cu o lingură, 5 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Piersică Sau Nectarină, FeliatăPiersică Sau Nectarină, Feliată
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
2
Transferați fructele cu o lingură pliată într-un robot de bucătărie. Rotiți până când rămân doar bucăți mici de piele. Reveniți la lichid în tigaie, amestecați apă de trandafir și răciți într-un bol cu apă cu gheață până când este foarte rece, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apa De TrandafiriApa De Trandafiri
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Piersică Sau Nectarină, FeliatăPiersică Sau Nectarină, Feliată
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Se toarnă amestecul într - un 9-cu 13-in. pan, capac, și congela până când este ferm, dar încă arată o amprentă digitală atunci când este apăsat, aproximativ 2 1/2 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Bateți crema, rămânând 2 lingurițe. zahăr, și vanilie cu un mixer într-un castron mediu pana se ingroasa. Amestecați amestecul înghețat pentru a se înmuia ușor, apoi pliați în cremă cu câteva lovituri pentru a lăsa dungi albe mari. Amestecați amestecul în 8 sau 9 forme de gheață (dimensiune de 1/3 cană) și împingeți un băț de gheață în fiecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Forme De GheațăForme De Gheață
Popsicle SticksPopsicle Sticks
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
5
Înghețați cremele, acoperite, până când sunt ferme, cel puțin 6 1/2 ore. Pentru a elimina, dip matrite într-un castron de apă caldă aproximativ 10 secunde, apoi strângeți ușor pops pentru a slăbi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Borcane Sterilizate De Conserve De Jumătate De PintBorcane Sterilizate De Conserve De Jumătate De Pint
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
6
* Găsiți apă de trandafir cu consumabile de copt la supermarketuri bine aprovizionate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apa De TrandafiriApa De Trandafiri
7
Faceți înainte: până la 2 săptămâni.
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții1
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista