Nectarine coapte cu smântână
Nevoie de o garnitură fără gluten și vegetariană? Nectarinele coapte cu smântână ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 119 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru 74 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați înghețată vanillan, zahăr, nectar de piersici și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Încercați Smochine și nectarine coapte peste înghețată, Nectarine coapte cu migdale și Marsala, și Nectarine la cuptor cu sos de iaurt cu miere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Combinați zahărul și nectarul de piersici într-o farfurie de plăcintă de 9 inci.
Așezați pene de nectarină, cu pielea în sus, în farfurie.
Coaceți la 400 timp de 20 de minute sau până se înmoaie. Lingurați fructele fierbinți și siropul uniform în 4 boluri individuale de servire. Completați fiecare uniform cu înghețată.
Se presară cu nucșoară, dacă se dorește.