Nebun Delicios Carne De Curcan
Nebun delicios carne de curcan durează aproximativ 55 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8 și costă 2,18 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 240 calorii, 24g de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Un amestec de fâșii de ardei gras, pesmet condimentat italian, curcan măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Cu o lingură scor de 64%, acest fel de mâncare este bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Crazy Delicios Tras De Carne De Porc, Crazy Delicioase Enchiladas De Carne De Vită, și Clătite Nebunești Delicioase De Afine.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C). Acoperiți o foaie de copt cu folie de aluminiu. Pulverizați folie cu spray de gătit antiaderent.
Puree ardei într-un blender până se omogenizează; se toarnă într-un castron.
Adăugați curcan și pesmet în castron;se amestecă. Formați amestecul de curcan într-o pâine și așezați-l pe foaia de copt pregătită.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când nu mai este roz în centru, 45 până la 60 de minute. Un termometru cu citire instantanee introdus în centru ar trebui să citească cel puțin 160 de grade F (70 de grade C).
Vin recomandat: Cabernet Sauvignon, Zinfandel
Cabernet Sauvignon și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru pâinea de curcan. Pâinea de carne va funcționa cu multe vinuri roșii. Vă recomandăm ceva îndrăzneț și fructat, cum ar fi un Cabernet Sauvignon sau Zinfandel. Un vin pe care l-ai putea încerca este Lyeth Cabernet Sauvignon. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
![Lyeth Cabernet Sauvignon]()
Lyeth Cabernet Sauvignon
Acesta este un vin complex, cu arome ispititoare, care sunt imediat evidente pe măsură ce se revarsă din sticlă în pahar. De culoare purpurie profundă, vinul se răspândește pe palat cu straturi de cireșe, afine și cacao.Acest Cabernet Sauvignon prezintă o structură frumoasă de tanin și s-ar împerechea excelent cu carne la grătar și brânzeturi tari precum Parmigiano și Romano.