Naufragiu

Naufragiu
Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten și fără lactate rețete în cutia de rețete, naufragiul ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă face 8 porții cu 328 calorii, 10g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru 96 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat această garnitură. 4 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, zahăr brun, ketchup și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 1 oră și 20 de minute. Cu o lingură scor de 35%, acest fel de mâncare este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Tocană De Naufragiu, Cina De Naufragiu, și Caserola De Naufragiu.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie, gătiți slănina până când este crocantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Scoateți pe prosoape de hârtie pentru a se scurge; se sfărâmă și se lasă deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
3
Scurgeți picăturile din tigaie. Rumeniti carnea de vita; scurgeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Adăugați ceapa și gătiți până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
5
Combinați ketchupul și zahărul brun; se amestecă în amestecul de vită. Se amestecă carnea de porc și fasolea și toate, cu excepția a 2 linguri de slănină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Conserve (28 Uncii) Carne De Porc și Fasole1 Conserve (28 Uncii) Carne De Porc și Fasole
Sifon Crema DieteticaSifon Crema Dietetica
Cereale Crispix, ZdrobiteCereale Crispix, Zdrobite
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
6
Transfer la un 8-in. vas de copt pătrat. Se acoperă cu slănina rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
7
Se coace, neacoperit, la 350 CP timp de 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista