Naufragiu
Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten și fără lactate rețete în cutia de rețete, naufragiul ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă face 8 porții cu 328 calorii, 10g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru 96 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat această garnitură. 4 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, zahăr brun, ketchup și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 1 oră și 20 de minute. Cu o lingură scor de 35%, acest fel de mâncare este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Tocană De Naufragiu, Cina De Naufragiu, și Caserola De Naufragiu.
Instrucțiuni
Într-o tigaie, gătiți slănina până când este crocantă.
Scoateți pe prosoape de hârtie pentru a se scurge; se sfărâmă și se lasă deoparte.
Scurgeți picăturile din tigaie. Rumeniti carnea de vita; scurgeți.
Adăugați ceapa și gătiți până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Combinați ketchupul și zahărul brun; se amestecă în amestecul de vită. Se amestecă carnea de porc și fasolea și toate, cu excepția a 2 linguri de slănină.
Transfer la un 8-in. vas de copt pătrat. Se acoperă cu slănina rămasă.
Se coace, neacoperit, la 350 CP timp de 1 oră.