Nasu Dengaku (vinete japoneze fripte cu Miso)

Nasu Dengaku (vinete japoneze fripte cu Miso)
Nasu Dengaku (vinete japoneze fierte cu Miso) ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4 și costă 2,63 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 272 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți nectar de agave, sake, ceapă verde și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei japoneze. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Acesta este adus la tine de blog.fatfreevegan.com. luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 72%, care este solid. Rețete similare includ Miso japonez-vinete glazurate (Nasu no Dengaku), Nasu Dengaku-Vinete Glazurate Miso, și Vinete Glazurate Miso (Nasu Dengaku).

Instrucțiuni

1
Ungeți părțile tăiate ale vinetelor cu ulei de susan, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciupiți Semințele De Susan AlbCiupiți Semințele De Susan Alb
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
2
Puneți vinetele tăiate în jos pe o foaie de copt și puneți-le sub broilerul cuptorului timp de aproximativ 3 minute, verificând des pentru a vă asigura că nu ard. Întoarceți-le și gătiți încă 3 minute sau până când blaturile devin maro deschis până la mediu. Nu arde! (Dacă vinetele dvs. încă nu sunt fragede până la capăt, încercați să o coaceți–fără broiler–încă câteva minute; apoi continuați cu rețeta.) Când vinetele sunt fragede, acoperiți fiecare cu sosul miso și puneți–le înapoi sub broiler până când sosul se bulează-acest lucru ar trebui să dureze mai puțin de un minut, așa că urmăriți-le cu atenție.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
MisoMiso
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Se servește fierbinte, presărat cu semințe de susan prăjite și ceapă verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
5 Uncii De Ceață Tocată5 Uncii De Ceață Tocată
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate31
Bucătăriijaponezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista