Nasu Dengaku (vinete japoneze fripte cu Miso)
Nasu Dengaku (vinete japoneze fierte cu Miso) ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4 și costă 2,63 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 272 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți nectar de agave, sake, ceapă verde și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei japoneze. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Acesta este adus la tine de blog.fatfreevegan.com. luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 72%, care este solid. Rețete similare includ Miso japonez-vinete glazurate (Nasu no Dengaku), Nasu Dengaku-Vinete Glazurate Miso, și Vinete Glazurate Miso (Nasu Dengaku).
Instrucțiuni
Ungeți părțile tăiate ale vinetelor cu ulei de susan, dacă doriți.
Puneți vinetele tăiate în jos pe o foaie de copt și puneți-le sub broilerul cuptorului timp de aproximativ 3 minute, verificând des pentru a vă asigura că nu ard. Întoarceți-le și gătiți încă 3 minute sau până când blaturile devin maro deschis până la mediu. Nu arde! (Dacă vinetele dvs. încă nu sunt fragede până la capăt, încercați să o coaceți–fără broiler–încă câteva minute; apoi continuați cu rețeta.) Când vinetele sunt fragede, acoperiți fiecare cu sosul miso și puneți–le înapoi sub broiler până când sosul se bulează-acest lucru ar trebui să dureze mai puțin de un minut, așa că urmăriți-le cu atenție.
Se servește fierbinte, presărat cu semințe de susan prăjite și ceapă verde.