Nasturel și fasole verde cu vinetă de tei
Nasturel și fasole verde cu Vinaigrette de var este un fără gluten, primar și vegan rețetă cu 4 porții. O porție conține 198 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime. Pentru $3.22 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați șalotă, coajă de tei, nuci de pin și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 26%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Salată de năsturel și ciuperci cu vinetă de tei, Salată de vită, Năsturel și piersici cu vinetă de tei, și Salată de cartofi la grătar cu Năsturel, ceapă verde și vinetă de brânză albastră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Spălați și uscați nasturelul. Felie subțire de șalotă. Tăiați fasolea verde și albiți-o în apă clocotită până când este crocantă, 4 până la 5 minute.
Scurgeți și plonjați în apă cu gheață.
Amestecați coaja de tei cu 1/4 cană din vinaigreta preferată de vin roșu îmbuteliat.
Adăugați năsturelul, șalota, fasolea verde și nucile de pin prăjite în castron și aruncați bine.