Napolitane De Susan
Napolitane de susan ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă servește 36. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 62 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime per portie. Pentru 17 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, oul, făina și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 55 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Wildflower-miere Semifreddo cu napolitane de susan miere, Napolitane De Ciocolată, și Napolitane Benne pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Prăjiți semințele de susan într-o tigaie mare la foc mediu-mic, amestecând constant, până devin aurii, 7 până la 10 minute.
Se transferă într-un castron și se lasă să se răcească complet.
Bateți untul și zahărul brun într-un bol mare cu un mixer la viteză medie-mare până la lumină și pufos, 3 până la 5 minute.
Adăugați oul, vanilia, sarea și praful de copt și bateți până se combină, răzuind vasul după cum este necesar. Reduceți viteza mixerului la scăzut; adăugați făina și 1/4 cană din semințele de susan prăjite și bateți până se combină. Se acoperă cu folie de plastic și se dă la frigider până se întărește, aproximativ 1 oră.
Poziționați rafturile în treimile superioare și inferioare ale cuptorului și preîncălziți la 325 de grade F. aliniați 2 foi de copt cu hârtie pergament sau folie de aluminiu și ungeți pergamentul sau folia. Formați lingurițe de aluat în bile mici, apoi rulați în restul de 1/2 cană de semințe de susan prăjite, apăsând pentru a acoperi. Aranjați bilele la aproximativ 2 centimetri distanță pe foile de copt pregătite.
Coaceți, comutând poziția tigailor la jumătatea drumului, până când se întunecă auriu în jurul marginilor, 15 până la 20 de minute.
Lăsați să se răcească 1 minut pe foile de copt, apoi îndepărtați cu grijă prăjiturile cu o spatulă metalică subțire și transferați pe rafturi pentru a se răci complet.
Sursă foto: Johnny Miller