Napolitane De Ciocolată Cu Vanilie

Napolitane De Ciocolată Cu Vanilie
Vanilie napolitane de ciocolata ar putea fi doar desert pe care îl căutați. O porție conține 36 calorii, 0g de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegetariană servește 54 și costă 5 cenți pe porție. 11 persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați zahărul cofetarilor, extractul de vanillan, pudra de cacao din procesul olandez și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei Creole. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 6%. Acest scor este improvizabil. Încercați Napolitane de vanilie cu ciocolată albă și marmeladă, Napolitane De Vanilie, și Napolitane De Vanilie De Modă Veche pentru rețete similare.

Vin recomandat: Albarino, Vin Roz, Sauvignon Blanc

Cajun funcționează foarte bine cu Albarino, vin de culoare roșie și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri cu conținut scăzut de tanin, cu alcool mai scăzut, vor completa căldura în mâncărurile picante cajun, în loc să vă facă gura să ardă mai mult. Familia Torres Pazo Das Bruxas Albarino cu un rating de 4, 3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
Familia Torres Pazo Das Bruxas Albarino
Familia Torres Pazo Das Bruxas Albarino
Culoare strălucitoare de aur PAL. Delicat și parfumat, cu note fine florale, Flori de tei și marmeladă de lămâie. Mătăsos și sărat pe gust, structurat elegant.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții54
Scor De Sănătate0
Revista