Napolitane cu brânză Cindy

Napolitane cu brânză Cindy
Napolitane brânză Cindy necesită aproximativ 15 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 15 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă servește 180. Pentru 2 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de retetele mele. Un amestec de sos worcestershire, brânză Cheddar ascuțită, piper măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Cu o lingură scor de 7%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Napolitane Cu Brânză De Merișor-Pecan, Brânză De Capră Cu Fistic Și Arpagic Pe Napolitane De Patiserie, și Placinta de dovleac a lui Cindy.

Instrucțiuni

1
Bateți brânza și untul la viteză medie cu un mixer electric într-un castron mare până când sunt amestecate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
2
Adăugați ardeiul roșu, sosul Worcestershire și sarea de ceapă, bătând doar până la amestec. Adăugați treptat făină, bătând până când amestecul este amestecat și neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos WorcestershireSos Worcestershire
Sare De CeapăSare De Ceapă
Ardei RoșuArdei Roșu
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
3
Formați aluatul în 2 bușteni (lungi de 10 inci). Înfășurați fiecare jurnal în folie de plastic; răciți cel puțin 8 ore sau până la 24 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
4
Tăiați buștenii în felii groase de 1/4 inci și așezați-le pe foi de copt ușor unse. Apăsați ușor 1 jumătate de pecan în centrul fiecărei felii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci PecanNuci Pecan
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
5
Coaceți la 350 timp de 14 până la 16 minute sau până se rumenesc ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Scoateți pe rafturile de sârmă și lăsați să se răcească complet.
7
Mușcături de brânză de măsline: omiteți jumătățile de pecan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De PecanJumătăți De Pecan
BrânzăBrânză
MăslineMăsline
8
Scurgere 1 (7 1/2-oz.) jar pimiento-măsline umplute pe prosoape de hârtie. Pregătiți aluatul de napolitane cu brânză conform indicațiilor. Scoateți o bucată de aluat de 1 inch. Înfășurați aluatul în jurul a 1 măslin; rulați în mâini pentru a forma o bilă, acoperind întreaga măslină cu aluat și așezați pe o foaie de copt ușor unsă. Repetați procedura cu aluatul rămas și măslinele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MăslineMăsline
Pimiento Felii Subțiri Sau Ardei Roșu PrăjitPimiento Felii Subțiri Sau Ardei Roșu Prăjit
BrânzăBrânză
AluatAluat
(55 Napolitane)(55 Napolitane)
RolaRola
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
9
Coaceți la 350 timp de 15 minute sau până se rumenesc ușor. Face aproximativ 4 duzină. Prep: 15 min.,
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
Coace: 15 min. pe lot.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În15 m.
Porții180
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista