Napolitane Crocante Cu Zahăr Brun
Crisp napolitane de zahăr brun este un vegetarian desert. Această rețetă servește 40. O porție conține 93 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime. Pentru 10 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de făină, extract de vanillan, zahăr brun și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare sunt Smochin de zahăr brun și Gorgonzola Crisp, Zahăr Brun Apple Crisp, și Măr crocant cu zahăr brun cu înghețată Vanillan.
Instrucțiuni
Se amestecă făina, bicarbonatul de sodiu și sarea împreună și se lasă deoparte.
Bateți untul, zahărul brun și vanilia cu atașamentul cu palete al unui mixer electric la viteză medie până se amestecă bine, aproximativ un minut. Bateți oul și gălbenușul pe rând, bătând neted după fiecare adăugare. Răsturnați vasul și bătătorul și bateți din nou timp de o jumătate de minut.
Opriți mixerul, adăugați amestecul de făină și bateți la cea mai mică viteză.
Scoateți vasul și folosiți o spatulă mare de cauciuc pentru a da o amestecare finală aluatului.
Răzuiți aluatul pe o bucată mare de folie de plastic, pliați folia peste el șiapăsați aluatul la o grosime de aproximativ 1/2 inch. Dați la frigider până când sunteți gata să coaceți fursecurile, până la 2 zile.
Când sunteți gata să coaceți cookie-urile, setați rafturi în treimea superioară și inferioară a cuptorului și preîncălziți la 350 de grade.
Scoateți aluatul din frigider și tăiați-l în sferturi. Returnați 3 dinpiesele la frigider.
Așezați bucata de aluat pe o suprafață făinoasă și frământați-o ușor până când este ușor înmuiată și maleabilă.
Făinați din nou aluatul și rulați-l ușor la o grosime de 1/4 inch. Utilizați un tăietor simplu de 2 până la 2 1/2 inch pentru a tăia fursecurile, așezându-le pe una dintre tigăile pregătite la aproximativ 3 inci distanță în toate direcțiile pentru a permite răspândirea.
Repetați cu următoarea bucată de aluat încorporând resturile din bucata anterioară în timp ce o frământați. Continuați să tăiați fursecurile și repetați adăugarea resturilor cu bucățile de aluat rămase. Când nu mai aveți resturi de bust de rulat, formați aluatul într-o formă de cârnați și rotiți-l într-un dreptunghi la fel de lat ca tăietorul pe care îl utilizați. Aruncați ultimele resturi.
Coaceți prăjiturile până când sunt ferme și uscate, aproximativ 12 până la 15 minute. Dacă cuptorul dvs. dă căldură puternică de jos, coaceți tigaia cu fursecuri pe raftul inferior stivuit pe o altă tigaie pentru izolare.
Glisați hârtiile din tigăi în rafturi pentru a se răci.