Napolitane Benne Laminate
Napolitane benne laminate necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 36 și costă 16 cenți pe porție. O porție conține 64 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Un amestec de zahăr brun ferm, extract de vanillan, sirop de porumb și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare sunt Benne Napolitane, Benne Napolitane, și Benne Napolitane.
Instrucțiuni
Combinați untul, siropul de porumb, zahărul și vanilia într-o cratiță medie; gatiti la foc mediu, amestecand frecvent, pana se topeste untul.
Adăugați făină și sare; se amestecă până se omogenizează bine. Se aduce la fierbere, amestecând continuu.
Se ia de pe foc și se amestecă semințele de susan.
Puneți tigaia într-un castron cu apă fierbinte.
Aruncați aluatul cu lingurițe pe foi de prăjituri unse.
Coaceți la 375 timp de 5 minute.
Scoateți din cuptor și lăsați să stea 1 minut. Formați fiecare napolitană în jurul mânerului cu unt al unei linguri de lemn. Glisați și așezați pe o grătar pentru a se răci complet. (
Coaceți doar 5 napolitane odată, deoarece se întăresc rapid după coacere.) Repetați procedura cu aluatul rămas. Depozitați napolitane în recipiente etanșe.