Napoleoni Port-Fig cu ulei de nucă și cremă de miere
O porție conține 258 calorii, 4G de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 1,33 USD pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Cap la magazin și ridica suc de portocale, strop de sare, miere, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Napoleoni de struguri saut cu reducere Portuară, Dacquoises de nuc cu înghețată de miere-nuc, și Miere de cimbru biciuit brânză de capră și mușcături de smochine.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Pentru a pregăti phyllo, tapetați o foaie mare de copt cu hârtie pergament; acoperiți hârtia cu spray de gătit.
Așezați 1 foaie phyllo pe hârtie (acoperiți aluatul rămas pentru a nu se usca); periați ușor cu 1/2 linguriță de ulei.
Se presară cu 1 linguriță de zahăr pudră. Repetați straturile de încă cinci ori cu restul de 5 foi de filo, restul de 2 1/2 lingurițe de ulei și restul de 5 lingurițe de zahăr pudră.
Tăiați stiva phyllo pe lungime în 3 benzi egale; faceți 5 tăieturi transversale pentru a forma 18 bucăți.
Înveliți o altă foaie de hârtie pergament cu spray de gătit; acoperiți stiva phyllo cu hârtie, acoperită cu partea în jos.
Așezați o altă foaie de copt deasupra stivei phyllo pentru a o cântări.
Coaceți la 350 timp de 15 minute sau până se rumenesc și sunt crocante. Îndepărtați cu grijă foaia de copt superioară și bucata superioară de pergament. Răciți bucăți de phyllo pe un suport de sârmă.
Pentru a pregăti smochine, combinați portul, smochinele și bățul de scorțișoară într-o cratiță la foc mediu-mare; aduceți la fierbere.
Se ia de pe foc; acoperiți și lăsați să stea 10 minute.
Îndepărtați smochinele cu o lingură cu fante; pus deoparte. Aruncați bățul de scorțișoară. Aduceți portul la fierbere la foc mediu-mare și gătiți până se reduce la aproximativ 2 linguri (aproximativ 2 minute).
Se ia de pe foc; se amestecă smochinele rezervate, 1 lingură de ulei și sare. Se răcește la temperatura camerei.
Pentru a pregăti smântâna, combinați crema de brânză, sucul și mierea într-un castron mic; bateți cu un mixer la viteză mică 30 de secunde sau până se omogenizează. Acoperiți și răciți 30 de minute.
Așezați 1 bucată de filo pe fiecare dintre cele 6 farfurii de desert. Completați fiecare porție cu aproximativ 2 lingurițe de smântână și aproximativ 1 lingură de amestec de smochine. Repetați straturile o dată și acoperiți fiecare porție cu 1 bucată de filo.
Se presară uniform cu 1 lingură de zahăr pudră.
Notă de vin: veți avea nevoie de ceva port pentru a pregăti această rețetă, așa că faceți-o o sticlă de care vă puteți bucura chiar lângă acest desert bogat stratificat și minunat texturat. Un port tawny, cum ar fi Dow ' s 10 years Tawny (31 USD), oferă o dulceață amplă. Și îmbătrânirea lemnului conferă tawnies cu arome de nuci, fructe uscate și melasă care fac ecou celor găsite în desert. -- Jeffery Lindenmuth