Napoleoni de sfeclă și pere cu vinetă cu suc de ghimbir
Sfeclă și pere Napoleons cu vinaigrette suc de ghimbir este un fără gluten și vegan garnitură. Această rețetă servește 6 și costă 84 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 108 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți sfeclă, garnisiți: sare de mare, cum ar fi maldon; semințe de mac, suc de portocale și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Suc De Rădăcină De Întinerire / Morcov, Sfeclă, Portocale De Sânge, Ghimbir, Suc De Turmeric, Suc de inimă sănătos și de curățare: sfeclă morcov mere Lime portocaliu suc de ghimbir, și Suc fără storcător: suc de ghimbir de sfeclă de morcov de mere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preincalziti cuptorul la 450 F cu rack în mijloc.
Înfășurați sfecla în folie și prăjiți până se înmoaie, aproximativ 1 1/2 ore.
Lăsați să stea până se răcește suficient pentru a se manipula, apoi feliați transversal în runde groase de 1/4 inch. Se răcește complet.
Între timp, radeți fin ghimbirul cu un microplan peste un bol căptușit cu prosop de bucătărie. Adunați cu grijă prosopul în jurul ghimbirului și strângeți până când aveți 2 linguri de suc de ghimbir.
Bateți sucul de portocale, zahărul și uleiul. Se condimentează cu sare și piper. Împărțiți vinaigreta uniform între 2 boluri mici.
Tăiați perele pe lungime în jurul miezului în felii groase de 1/4 inch.
Tăiați 18 runde din felii folosind tăietor de prăjituri și puneți într-un castron de vinaigretă.
Tăiați 18 runde din felii de sfeclă și puneți în alt castron. Aruncați pere și sfeclă cu vinetă pentru a acoperi bine.
Pentru a asambla Napoleoni, puneți 1 rundă de sfeclă pe fiecare dintre cele 6 farfurii (Vezi nota bucătarilor, mai jos) și acoperiți cu o frunză de tarhon. Se acoperă cu 1 rundă de pere, apoi o altă frunză de tarhon. Repetați stratificarea de încă 2 ori. Aruncați vinaigreta folosită pentru sfeclă.
Aruncați verdeața cu o parte din vinaigreta rămasă și așezați-o în jurul fiecărui napoleon. Radeți mărunt mărul (inclusiv pielea) într-un castron. Puneți câte o linguriță de măr deasupra fiecărui napoleon, apoi presărați sare de mare și semințe de mac.
Stropiți cu mai multă vinetă, dacă doriți.
•Pentru a evita colorarea perelor în roșu, folosiți o mână pentru a arunca și stivui sfecla, iar cealaltă pentru a manipula perele. * Sfecla poate fi prăjită și feliată cu 3 zile înainte și răcită.* Vinaigreta cu suc de ghimbir poate fi făcută cu 2 zile înainte și răcită.