Napoleoni de sfeclă și pere cu vinetă cu suc de ghimbir

Napoleoni de sfeclă și pere cu vinetă cu suc de ghimbir
Sfeclă și pere Napoleons cu vinaigrette suc de ghimbir este un fără gluten și vegan garnitură. Această rețetă servește 6 și costă 84 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 108 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți sfeclă, garnisiți: sare de mare, cum ar fi maldon; semințe de mac, suc de portocale și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Suc De Rădăcină De Întinerire / Morcov, Sfeclă, Portocale De Sânge, Ghimbir, Suc De Turmeric, Suc de inimă sănătos și de curățare: sfeclă morcov mere Lime portocaliu suc de ghimbir, și Suc fără storcător: suc de ghimbir de sfeclă de morcov de mere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preincalziti cuptorul la 450 F cu rack în mijloc.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Înfășurați sfecla în folie și prăjiți până se înmoaie, aproximativ 1 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sfeclă Roșie, Aurie Sau Chioggia Sau Orice CombinațieSfeclă Roșie, Aurie Sau Chioggia Sau Orice Combinație
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
3
Lăsați să stea până se răcește suficient pentru a se manipula, apoi feliați transversal în runde groase de 1/4 inch. Se răcește complet.
4
Între timp, radeți fin ghimbirul cu un microplan peste un bol căptușit cu prosop de bucătărie. Adunați cu grijă prosopul în jurul ghimbirului și strângeți până când aveți 2 linguri de suc de ghimbir.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De GhimbirSuc De Ghimbir
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
Echipamente pe care le vei folosi
MicroplanMicroplan
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
5
Bateți sucul de portocale, zahărul și uleiul. Se condimentează cu sare și piper. Împărțiți vinaigreta uniform între 2 boluri mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1/2 Cană Fructe Tartinabile 100% Afine1/2 Cană Fructe Tartinabile 100% Afine
VinetăVinetă
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
6
Tăiați perele pe lungime în jurul miezului în felii groase de 1/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Lingurite Nuci Tocate4 Lingurite Nuci Tocate
7
Tăiați 18 runde din felii folosind tăietor de prăjituri și puneți într-un castron de vinaigretă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinetăVinetă
1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane De DecoratorBomboane De Decorator
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
8
Tăiați 18 runde din felii de sfeclă și puneți în alt castron. Aruncați pere și sfeclă cu vinetă pentru a acoperi bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinetăVinetă
Sfeclă Roșie, Aurie Sau Chioggia Sau Orice CombinațieSfeclă Roșie, Aurie Sau Chioggia Sau Orice Combinație
4 Lingurite Nuci Tocate4 Lingurite Nuci Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
9
Pentru a asambla Napoleoni, puneți 1 rundă de sfeclă pe fiecare dintre cele 6 farfurii (Vezi nota bucătarilor, mai jos) și acoperiți cu o frunză de tarhon. Se acoperă cu 1 rundă de pere, apoi o altă frunză de tarhon. Repetați stratificarea de încă 2 ori. Aruncați vinaigreta folosită pentru sfeclă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinetăVinetă
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Sfeclă Roșie, Aurie Sau Chioggia Sau Orice CombinațieSfeclă Roșie, Aurie Sau Chioggia Sau Orice Combinație
4 Lingurite Nuci Tocate4 Lingurite Nuci Tocate
10
Aruncați verdeața cu o parte din vinaigreta rămasă și așezați-o în jurul fiecărui napoleon. Radeți mărunt mărul (inclusiv pielea) într-un castron. Puneți câte o linguriță de măr deasupra fiecărui napoleon, apoi presărați sare de mare și semințe de mac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Cocos, Prajit, OptionalFulgi De Cocos, Prajit, Optional
VinetăVinetă
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După GustBrânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
VerziiVerzii
Pentru Conservare,Pentru Conservare,
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
11
Stropiți cu mai multă vinetă, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinetăVinetă
1
•Pentru a evita colorarea perelor în roșu, folosiți o mână pentru a arunca și stivui sfecla, iar cealaltă pentru a manipula perele. * Sfecla poate fi prăjită și feliată cu 3 zile înainte și răcită.* Vinaigreta cu suc de ghimbir poate fi făcută cu 2 zile înainte și răcită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De GhimbirSuc De Ghimbir
VinetăVinetă
Sfeclă Roșie, Aurie Sau Chioggia Sau Orice CombinațieSfeclă Roșie, Aurie Sau Chioggia Sau Orice Combinație
4 Lingurite Nuci Tocate4 Lingurite Nuci Tocate
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții6
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista