Napoleon de mătase de ciocolată cu Anglaise de vanilie și nuci pecan cu caramel
Napoleon de mătase de ciocolată cu Anglaise Vanillan și nuci pecan cu caramel ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 3074 calorii, 26g de proteine, și 238g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 6,35 USD pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de zahăr granulat, extract de vanillan, smântână grea și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi gălbenușurile de ou, puteți urma acest fel principal cu Caisul Se Sfărâmă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Budincă de pâine de dovleac cu sos picant de mere Caramel și cremă de fasole de vanilie Anglaise, George Caramelin: Cupcakes cu scorțișoară de ciocolată cu glazură de Bourbon de fasole de vanilie, sos de Caramel Bourbon și nuci pecan confiate, și Plăcintă De Mătase Franceză Cu Caramel De Ciocolată.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Așezați 2 foi de phyllo pe o suprafață plană și periați fiecare cu 2 linguri de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
3
Presărați 2 linguri de zahăr peste fiecare. Se acoperă fiecare cu o altă foaie de phyllo, se unge cu unt și se presară fiecare cu 2 linguri de zahăr și 4 linguri de nuci pecan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Suc De Lămâie, Opțional
4
Tăiați 6 triunghiuri (5 inci) din fiecare foaie și așezați pe o foaie de copt căptușită cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Creveți Sotați
5
Așezați o altă foaie de pergament deasupra triunghiurilor și deasupra pergamentului cu o altă tavă de foi.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
6
Coaceți până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Se scoate din cuptor și se răcește pe un suport de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Când phyllo s-a răcit, Faceți 4 (3 straturi) Napoleoni începând cu un strat de phyllo, apoi un strat de mătase de ciocolată, apoi un alt phyllo și se termină cu un strat de phyllo. Puneți o parte din Anglaise de vanilie pe o farfurie mare de desert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
9
Așezați napoleon deasupra și garnisiți cu nuci pecan caramelizate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
10
Preîncălziți cuptorul la 300 de grade F. aduceți laptele și smântâna cu 1/2 din zahăr la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Suc De Lămâie, Opțional
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
11
Puneți ciocolata într-un castron mare și turnați amestecul de lapte fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
12
Se lasă să stea 1 minut, apoi se bate până se omogenizează.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
13
Bateți gălbenușurile, zahărul rămas, vanilia și sarea împreună. Cerneti pudra de cacao si amestecati pana se omogenizeaza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De Orez
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
Suc De Lămâie, Opțional
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
14
Combinați amestecul de lapte și ouă și amestecați untul. Se strecoară printr-o strecurătoare cu plasă fină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
15
Se toarnă într-o tigaie cu jumătate de foaie și se coace, acoperită cu folie de aluminiu, până se fixează. La frigider până la rece.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, Decojiți
16
Tăiați în triunghiuri de 8 (5 inci).
17
Încălziți laptele, smântâna, fasolea de vanilie într-o cratiță medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
18
Bateți împreună zahărul și ouăle în stadiul panglicii. Bateți încet laptele fierbinte și întoarceți amestecul în tigaie. Gatiti la foc mic pana cand amestecul acopera spatele unei linguri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, Opțional
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
Creveți Sotați, Decojiți
19
Se strecoară amestecul într-un bol așezat într-un bol mai mare cu apă cu gheață și se amestecă până la rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
20
Nuci pecan caramelizate: 1 cană zahăr granulat 1/4 cană apă 8 nuci pecan întregi 1 kilogram unt în ambalajul său
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
21
Se pune zahăr și apă într-o cratiță mică și se fierbe la amestecul ajunge la etapa crack greu (300 grade F) pe un termometru bomboane.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță Sour Brite
Suc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu Bomboane
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
22
Frigăruiți pecanele pe o frigăruie de lemn și înmuiați-le în caramel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
23
Așezați frigarui în unt lateral și lăsați caramelul să picure pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
24
Lăsați caramelul să se întărească și tăiați cu foarfece, lăsând o bucată de caramel de 1 inch agățată de pecan.