Napii mamei
Napii mamei ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Această rețetă face 6 porții cu 486 calorii, 10g de proteine, și 39G de grăsime fiecare. Pentru $1.17 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați slănină, grăsime de slănină topită, zahăr brun și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap dieta. În general, această rețetă câștigă o nu atât de mare scor spoonacular de 23%. Încercați Cele mai bune brioșe de dovlecei ale mamei, Orezul spaniol al mamei, și Mama mea e cel mai bun Meat Loaf pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți o oală cu apă sărată la fierbere.
Adăugați napi; gatiti pana se inmoaie, dar inca ferm.
Scurgeți și transferați într-un castron mare pentru a se răci.
Așezați slănina într-o tigaie mare și adâncă. Gatiti la foc mediu pana se rumenesc uniform. Se sfărâmă și se lasă deoparte. Rezervați grăsime de slănină.
În vasul mare, combinați napi, slănină, grăsime de slănină rezervată și zahăr brun.
Se amestecă împreună și se servește.