Napi piure de la Union Square Cafe cu șalotă crocantă
Napi piure Union Square Cafe cu șalotă crocante este un fără gluten, primar și vegetarian rețetă cu 8 porții. O porție conține 137 calorii, 1g de proteine, și 14g de grăsime. Pentru 49 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de pătrunjel, sare, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Funcționează cel mai bine ca garnitură și se face în aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Union Square Caf Pui Prajit, Cocktail crocant de mere de La Union Square Cafe, și Piure de napi galbeni cu șalotă crocantă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați napii într-o oală mare cu apă rece și aduceți la fierbere. Gatiti pana cand sunt forktender, aproximativ 15 minute.
Puneți napii printr-un ricer sau pur într-un robot de bucătărie; pus deoparte.
Între timp, într-o cratiță adâncă la foc mediu, călește șalotele în unt până se rumenesc, aproximativ 15 minute. Cu o lingură cu fante, scoateți șalotele și scurgeți-le pe prosoape de hârtie.
Puneți o cratiță grea la foc mediu.
Adăugați smântâna și 1 lingură de unt și aduceți la foc mic.
Adăugați napii, amestecați rapid și condimentați cu sare, piper și nucșoară.
Puneți purul pe farfurii de servire și garnisiți liberal cu șalotele și ușor cu pătrunjelul.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;