Napi glazurați cu arpagic
Napii glazurați cu arpagic ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru farfurie. Îți urmărești silueta? Această rețetă prietenoasă fără gluten, fără lactate și FODMAP are 69 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4 și costă 35 de cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați piper, apă, arpagic și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 39%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Încercați Napi glazurați cu cidru, Napi glazurați și păstârnac, și Napi Glazurate – 2 Puncte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți untul într-o tigaie antiaderentă la foc mediu.
Adăugați napi, apă, sare și piper; aruncați pentru a combina. Acoperiți și gătiți 5 minute sau până când napii sunt crocanți-fragede; se amestecă zahărul. Creșteți temperatura la mediu-mare; gătiți, neacoperit, 10 minute sau până se rumenesc; amestecați amestecul ocazional.
Presărați napi cu arpagic.