Napi fierți cu pesmet din semințe de Mac
Napi fierte cu firimituri de pâine din semințe de Mac ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 321 calorii, 6g de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Pentru 95 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de ore. Dacă aveți la îndemână unt, semințe de mac, apă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Napi Cu Semințe De Mac Glazurate, Piure de napi și cartofi cu pesmet de hrean, și Smântână semințe de Mac lapte-varză fiartă.
Instrucțiuni
Topiți untul într-o tigaie grea de 12 inci la foc mediu, apoi adăugați napi, apă, suc de lămâie și 1/2 linguriță de sare și aduceți la fierbere. Reduceți căldura la minim și fierbeți, acoperit, 30 de minute. Creșteți căldura la mediu și amestecați napii, apoi fierbeți rapid, neacoperit, până când tot lichidul s-a evaporat și napii sunt glazurați și doar fragede, 20 până la 35 de minute (ar trebui să fie gătite, dar să-și păstreze forma).
Încălziți uleiul într-o tigaie mare și grea la foc mediu până când strălucește, apoi gătiți usturoiul, amestecând, până devine auriu pal, aproximativ 1 minut.
Adăugați pesmet și semințe de Mac și gătiți, amestecând frecvent, până devin aurii, 4 până la 5 minute. Se amestecă pătrunjelul și sarea după gust. Chiar înainte de servire, presărați pesmet peste napi.
Chateau Reynella McLaren Vale Grenache ' 04
* Napii pot fi fierți cu 1 zi înainte și răciți, descoperiți, până se răcesc, apoi acoperiți. Reîncălziți cu puțină apă înainte de servire.* Amestecul de pâine-pesmet, fără pătrunjel, poate fi făcut cu 1 zi înainte și păstrat într-un recipient etanș la temperatura camerei. Se amestecă pătrunjelul înainte de utilizare.