Napi, cartofi prăjiți și șuncă

Napi, cartofi prăjiți și șuncă
Napi, cartofi prăjiți și șuncă ar putea fi exact garnitura pe care o căutați. Această rețetă este pentru 6 porții, cu 200 de calorii , 8 g de proteine și 6 g de grăsimi fiecare. Pentru 73 de cenți per porție , această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane au preparat această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână lapte, făină, ceapă și alte câteva ingrediente, o puteți prepara. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute . Vă este oferită de Taste of Home. Luând în considerare toți factorii, această rețetă obține un scor mediu de 73% , ceea ce este destul de bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Supa de linte roșie cu pui și napi , Panini cu șuncă și slănină elvețiană cu ciuperci și varză kale și Supa de pepene galben cu șuncă crocantă și busuioc .

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță, căliți ceapa în unt până se înmoaie. Adăugați făina, sarea (dacă doriți), busuiocul și piperul. Încorporați treptat apa și laptele. Aduceți la fierbere la foc mediu; fierbeți timp de 2 minute, amestecând constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Luați de pe foc. Într-o tavă de copt unsă cu ulei, de 28 cm x 18 cm, așezați cartofii, napii și șunca în straturi; turnați sosul peste toate. Acoperiți și coaceți la 175°C timp de 1 oră și 25 de secunde sau până când cartofii sunt fragezi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
NapNap
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
3
Decorați cu pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții6
Scor De Sănătate26
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista