Napi, cartofi prăjiți și șuncă ar putea fi exact garnitura pe care o căutați. Această rețetă este pentru 6 porții, cu 200 de calorii , 8 g de proteine și 6 g de grăsimi fiecare. Pentru 73 de cenți per porție , această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane au preparat această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână lapte, făină, ceapă și alte câteva ingrediente, o puteți prepara. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute . Vă este oferită de Taste of Home. Luând în considerare toți factorii, această rețetă obține un scor mediu de 73% , ceea ce este destul de bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Supa de linte roșie cu pui și napi , Panini cu șuncă și slănină elvețiană cu ciuperci și varză kale și Supa de pepene galben cu șuncă crocantă și busuioc .
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță, căliți ceapa în unt până se înmoaie. Adăugați făina, sarea (dacă doriți), busuiocul și piperul. Încorporați treptat apa și laptele. Aduceți la fierbere la foc mediu; fierbeți timp de 2 minute, amestecând constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Bomboane Salvatoare
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Luați de pe foc. Într-o tavă de copt unsă cu ulei, de 28 cm x 18 cm, așezați cartofii, napii și șunca în straturi; turnați sosul peste toate. Acoperiți și coaceți la 175°C timp de 1 oră și 25 de secunde sau până când cartofii sunt fragezi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, Fierți
Nap
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe