Nantucket Homar Chowder

Nantucket Homar Chowder
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați Nantucket homar Chowder. Pentru $2.4 pe portie, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 230 calorii. Această rețetă servește 12. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați unt, cartofi, frișcă grea și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Homar Rosu Nantucket La Cuptor, Homar Chowder, și Homar Chowder pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Topiți untul într-un cuptor olandez de 6 litri la foc mediu-mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
2
Bateți făina până se omogenizează. Treceți treptat în bulion și vin. Aduceți la fierbere, reduceți căldura și fierbeți, neacoperit, 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
3
Între timp, tăiați cojile de homar de sus și de jos pe lungime pe mijloc. Separați cu grijă jumătățile de coajă și trageți ușor carnea de homar în 1 bucată din scoici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HomarHomar
Coji De PasteCoji De Paste
4
Tăiați jumătățile de coajă în jumătate în cruce și adăugați în bulion.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
5
Tăiați carnea pe jumătate pe lungime, apoi feliați-o transversal în bucăți de mărimea mușcăturii. Refrigerați carnea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
6
Când amestecul de coajă a fiert la foc mic 20 de minute, adăugați porumb, cartofi, sare și piper cayenne. Întoarceți amestecul la fierbere, reduceți căldura și fierbeți, neacoperit, 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
CartofiCartofi
PorumbPorumb
SareSare
7
Scoateți cochilii și aruncați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De PasteCoji De Paste
8
Adăugați carne de homar, arpagic și tarhon în amestecul de bulion; fierbeți 6 minute. Se amestecă crema și se gătește 2 minute sau până se încălzește bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De HomarCarne De Homar
TarhonTarhon
ArpagicArpagic
BulionBulion
CremăCremă

Vin recomandat: Chablis, Chardonnay

Chablis și Chardonnay sunt alegerile mele de top pentru homar. Chablis este perfect cu homar, dar un chardonny din alte regiuni este obligat să lovească și locul. Ai putea încerca Louis Jadot Chablis Vaudesir Grand Cru. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 160 de dolari pe sticlă.
Louis Jadot Chablis Vaudesir Grand Cru
Louis Jadot Chablis Vaudesir Grand Cru
7 "climatele" pot fi numite Grand Cru în Chablis : Preuses, Bougros, Les Clos, Grenouilles, Blanchot, Valmur și Vaud Approrsir. Aceste podgorii sunt toate situate pe partea dreaptă a râului le Serein, pe deal. Această situație conferă vinului un caracter puternic și plin de corp.De culoare paie foarte palidă, cu un nas exploziv de arome florale vii și fructe proaspete crocante, care oferă expresia supremă a terroirului său rece. Palatul arată o mare tensiune și energie.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista