Nanci Courtney ' s crem

Nanci Courtney ' s crem
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de mâncare laterală, așa că încercați Nanci Courtney ' s crem Anglaise. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 10 și costă 38 de cenți pe porție. O porție conține 207 calorii, 2G de proteine, și 20g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de gălbenușuri de ou, frișcă, extract de vanillan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Mere Granny Smith și budincă de pâine cu ghimbir cu cremă de fasole de vanilie Anglaise și cremă Fraiche frisca, Crincormme Anglaise, și Crincormme Anglaise.

Instrucțiuni

1
Încălziți frișca într-o cratiță grea la foc mediu până când este fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Bateți gălbenușurile și zahărul într-o cratiță grea până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BatetiBateti
3
Adăugați frișcă fierbinte într-un flux lent și constant, amestecând constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
4
Gatiti amestecul la foc mediu, amestecand continuu, pana cand este suficient de gros pentru a acoperi o lingura (nu fierbeti).
5
Se ia de pe foc. Puneți imediat tigaia într-un castron cu gheață și lăsați să stea, amestecând continuu, până se răcește. Se amestecă vanilia. Se răcește până când este gata de servit sau până la 2 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
GheațăGheață
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
TigaieTigaie
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista