Nana ' s Collard Greens
Nevoie de un fără gluten, fără lactate și garnitură primară? Nana ' s Collard Greens ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă face 8 porții cu 134 calorii, 9g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru $1.13 pe portie, această rețetă acoperă 30% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Acesta este adus la tine de retetele mele. Un amestec de căței de usturoi, verdeață de collard, morcov și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 78%. Încercați Verdeață Sudică Perfectă (Kale, Sfeclă, Verdeață Collard, Muștar), Verdeturi Collard fiert, mustar verde, și roșu elvețian Chard, și Collard Greens pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti feliile de bacon intr-un cuptor olandez pana cand sunt crocante.
Îndepărtați slănina și scurgeți pe prosoape de hârtie, rezervând 2 linguri de picături. Crumble bacon.
Gatiti morcovul in picaturi de slanina fierbinte in cuptorul olandez la foc mediu-mare, amestecand ocazional, 5 minute.
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând ocazional, 5 minute sau până când morcovul și ceapa încep să se caramelizeze.
Adăugați usturoi; gatiti, amestecand constant, 30 de secunde.
Adăugați oțet balsamic și gătiți 30 de secunde.
Adăugați collards, slănină mărunțită, bulion și ingredientele rămase. Aduceți la fierbere; acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 1 oră sau până când colturile sunt fragede.