Nana ' s Collard Greens

Nana ' s Collard Greens
Nevoie de un fără gluten, fără lactate și garnitură primară? Nana ' s Collard Greens ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă face 8 porții cu 134 calorii, 9g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru $1.13 pe portie, această rețetă acoperă 30% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Acesta este adus la tine de retetele mele. Un amestec de căței de usturoi, verdeață de collard, morcov și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 78%. Încercați Verdeață Sudică Perfectă (Kale, Sfeclă, Verdeață Collard, Muștar), Verdeturi Collard fiert, mustar verde, și roșu elvețian Chard, și Collard Greens pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti feliile de bacon intr-un cuptor olandez pana cand sunt crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
2
Îndepărtați slănina și scurgeți pe prosoape de hârtie, rezervând 2 linguri de picături. Crumble bacon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
3
Gatiti morcovul in picaturi de slanina fierbinte in cuptorul olandez la foc mediu-mare, amestecand ocazional, 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
4
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând ocazional, 5 minute sau până când morcovul și ceapa încep să se caramelizeze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
5
Adăugați usturoi; gatiti, amestecand constant, 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
6
Adăugați oțet balsamic și gătiți 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
7
Adăugați collards, slănină mărunțită, bulion și ingredientele rămase. Aduceți la fierbere; acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 1 oră sau până când colturile sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți Reale De SlăninăBucăți Reale De Slănină
Collard GreensCollard Greens
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Sudul poate fi asociat cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. J. J. Prum Graacher Himmelreich Spatlese Riesling cu un rating de 4.2 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 56 de dolari pe sticlă.
J. J. Prum Graacher Himmelreich Spatlese Riesling
J. J. Prum Graacher Himmelreich Spatlese Riesling
"Un pic redus în aromă, acest alb tânăr are multă intensitate, oferind arome de tei, piersică și ardezie potrivite cu o textură mătăsoasă. Este incomod astăzi, având nevoie de timp pentru a se integra. Cel mai bun din 2008 până în 2020. 1.500 de cazuri făcute.–- BS
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate51
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista