Nana dot ' s Irish Soda Bread

Pâinea irlandeză de sodă a lui Nana Dot este o vegetarian rețetă cu 16 porții. Pentru 26 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 179 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați stafide, sare, bicarbonat de sodiu și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 73 de persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Este perfect pentru Ziua Sfântului patrick. Funcționează bine ca o masă de dimineață foarte accesibilă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. În general, această rețetă câștigă un nu atât de minunat scor spoonacular de 27%. Încercați Tocană irlandeză cu pâine irlandeză de sodă {Crock Pot}, Mărturisire #56: sunt parte irlandez și parte nebun ... pâine sifon de grâu irlandez, și Pâine De Sodă Irlandeză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 grade F (200 grade C). Ungeți 2 foi de copt.
Amestecați făina, bicarbonatul de sodiu, praful de copt, sarea și zahărul într-un bol mare până se omogenizează uniform.
Tăiați untul folosind un blender de patiserie sau mâinile până când amestecul seamănă cu făina de porumb grosieră. Amestecați stafidele, coacăzele și semințele de caras, apoi faceți o fântână în centru și turnați laptele și oțetul. Se amestecă cu o lingură până când ingredientele uscate sunt umezite.
Întoarceți aluatul pe o suprafață de lucru bine înmuiată și frământați ușor de 8 până la 10 ori. Împărțiți aluatul în două bile și așezați-l pe foile de copt pregătite.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 15 minute, apoi reduceți focul la 375 grade F (190 grade C) și coaceți până când partea superioară a pâinii se rumeneste, cu aproximativ 15 minute mai mult.