Rețeta Nachos Supremo este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un excelent fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 41G de proteine, 44G de grăsime, și un total de 719 calorii. Pentru $3.69 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca un hor d ' oeuvre destul de scump. Un amestec de ridichi, jalapenos, brânză monterey jack și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Italiană Hoagie Supremo (Sub sau polizor), Mic dejun Nachos Skillet de la ' Ultimate Nachos, și Ball Park Nachos din ' Ultimate Nachos.
Mexicanul poate fi asociat cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ați putea încerca este Pinot Noir Organic Stoltz. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 26 de dolari.