Nachos de vită dulce și picant

Nachos de vită dulce și picant
Nachos de vită dulce și picant este un fără gluten rețetă cu 10 porții. Acest hor d ' oeuvre are 622 calorii, 32g de proteine, și 35g de grăsime per portie. Pentru $2.42 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Dacă aveți la îndemână salsa, avocado, sos enchilada și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi untul de mere, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Cu Unt De Mere ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. Este o buget prietenos rețetă pentru fanii mâncării mexicane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Nachos Picant De Carne De Vită Thailandeză, Crockpot Barbacoa carne de vită și criminal Nachos picant, și Cârnați dulci și condimentați Ragu nachos cu ceapă murată.

Instrucțiuni

1
Se toarnă sosul enchilada și untul de mere într-o oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos EnchiladaSos Enchilada
Unt De MereUnt De Mere
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Așezați friptura de vită în ea, urmată de ceapă feliată, usturoi, sare și piper roșu. Acoperiți și rotiți Crock-Pot-ul la înălțime timp de 4 până la 5 ore, până când carnea de vită se destramă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De VităFriptură De Vită
Ardei RoșuArdei Roșu
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
Carne De VităCarne De Vită
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
3
Folosind două furculițe, tăiați friptura de vită în sos și lăsați-o caldă până când este gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De VităFriptură De Vită
SosSos
4
Pentru nachos de vită: Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Aranjați chipsurile de tortilla pe o foaie mare de copt cu margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Tortilla Albastre ZdrobiteChipsuri De Tortilla Albastre Zdrobite
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
5
Presărați jumătate de brânză deasupra și coaceți timp de 3 până la 5 minute pentru a topi brânza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Scoateți chili con carne peste chipsuri și presărați brânza rămasă peste carnea de vită fierbinte. Acoperiți cu orice topping suplimentar și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chili Con CarneChili Con Carne
BrânzăBrânză
Cartofi PrăjițiCartofi Prăjiți
Carne De VităCarne De Vită

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Pinot Noir, Riesling, și spumante ros circulant sunt alegeri foarte bune pentru Mexican. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Puteți încerca vinurile Tudor Balo Vineyard Pinot Noir. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 68 de dolari pe sticlă.
Tudor Wines Balo Vineyard Pinot Noir
Tudor Wines Balo Vineyard Pinot Noir
2007 a fost declarat a fi cea mai mare epocă ne-ar vedea în viețile noastre în California. Acest pinot noir special din Anderson Valley este din Podgoria Balo, care este situată direct peste drum de vinăria și Podgoria Golden Eye. Podgoria este unul dintre rarele site-uri pinot noir care insistă să dorească să producă vinuri masive. Fructele și structura sunt uriașe. Acest vin va îmbătrâni frumos încă 20 de ani. Bucurați-vă acum sau cumpărați o cutie pentru a bea în următorul deceniu sau două.
DificultateExpert
Gata În5 hrs
Porții10
Scor De Sănătate14
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista