Nachos De Pui Cu Brânză
Nachos de pui cu brânză este un fără gluten hor d ' oeuvre. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 22g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 386 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 97 de cenți pe porție. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați ardei gras portocaliu, pui de rotisor deli, chipsuri de tortilla de porumb și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma fasolea neagră, puteți urma acest fel principal cu Fasole neagră și desert de cartofi dulci ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este bun. Încercați Cheesy Cârnați Nachos, Nachos cu carne de vită brânză, și Nachos De Creveți Cu Brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 400 foaie de cookie-uri F. Line cu folie. Aranjați chips-uri tortilla pe foaie cookie, se suprapun ușor.
În tigaie de 10 inci, încălziți uleiul la foc mediu. Gatiti ardeiul gras in ulei 3-4 minute sau pana se inmoaie.
Adăugați untul și usturoiul, amestecând până se topește untul.
Adăugați pui. Gatiti 2 minute sau pana se incalzeste bine.
Se ia de pe foc; se amestecă fasolea. Dacă doriți, condimentați după gust cu sare și piper.
Puneți amestecul de pui peste chipsuri.
Coaceți aproximativ 4 minute sau până când brânza este topită.
Se presară coriandru și ceapă.