Nachos de fasole neagră și creveți

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mexicane, așa că încercați Nachos de fasole neagră și creveți. Această rețetă face 15 porții cu 80 de calorii, 6g de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru 73 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de serrano chile, sare, fasole și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre ieftin. Este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 34%, ceea ce este destul de rău. Încercați Nachos De Fasole Neagră, Șuncă brânză și nachos de fasole neagră, și Nachos de somon și fasole neagră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti salsa de creveți, combinați primele 9 ingrediente într-un castron mare; aruncați bine. Acoperiți și refrigerați 30 de minute.
Adăugați roșii și avocado; se amestecă bine.
Așezați fasolea și chimenul într-un robot de bucătărie sau blender și procesați 30 de secunde sau până se omogenizează.
Întindeți fiecare cip cu 1 linguriță amestec de fasole neagră. Se acoperă cu 1 lingură de salsa de creveți.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Creveții funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 46 de dolari pe sticlă.
![Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris]()
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Culoare galben strălucitor / auriu, destul de luminos. Superb nas prăjit fumuriu, tipic pentru acest strugure pe calcar din Alsacia (fără stejar nou în vinurile noastre, doar contact total de drojdie foarte lung). Unele arome reductive ușoare care se potrivesc de fapt stilului Pinot-Gris uscat. Palatul este bogat și cremos, cu o textură catifelată, dar complet uscat. Este un vin ușor de băut acum, deoarece nu există o greutate inutilă. Finisajul este frumos și rotund, dar complet uscat. Amestecul complex de calcar aduce un echilibru acid mare și o anumită greutate. Ar trebui să se dezvolte foarte bine în următorii câțiva ani.