Nacho Normal Cheesecake
Pentru $1.86 pe portie, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 8g de proteine, 31g de grăsime, și un total de 494 calorii. Această rețetă este plăcută de 26 de mâncăruri și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați stafide acoperite cu ciocolată, coajă de lămâie, smântână și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Încercați Nacho Petrecere Cheesecake, Nu Este Normal Șapte Strat Dip, și Nu este un normal, dar o minge de brânză de fapt Yummy pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Faceți cheesecake-ul: bateți crema de brânză cu un mixer până se omogenizează.
Adăugați 2/3 cană de zahăr, coaja de lămâie, sucul de lămâie și vanilia; bate bine. Bateți ouăle pe rând. Tint portocaliu aluat cu colorant alimentar galben și roșu.
Pulverizați o placă de plăcintă de 9 inci cu spray de gătit.
Se toarnă în aluat; coaceți la 350 de grade F până se umflă și aproape se fixează, 25 până la 30 de minute.
Se amestecă smântâna și restul de 1/4 cană de zahăr; se întinde peste cheesecake-ul fierbinte și se coace încă 5 minute.
Se lasă să se răcească, apoi se răcește 2 ore.
Faceți chipsurile: desfaceți aluatul de plăcintă pe o suprafață ușor făinată și rulați-l pentru a se aplatiza ușor.
Ungeți aluatul cu laptele și presărați cu zahărul.
Tăiați aluatul în 2 benzi late de 1/2 inci.
Tăiați fiecare bandă în cât mai multe triunghiuri de 2 1/2 inci.
Așezați triunghiurile la aproximativ 1 inch distanță pe 2 foi de copt căptușite cu pergament.
Coaceți în loturi la 450 de grade F până când sunt ușor aurii, 7 până la 10 minute.
Se transferă într-un suport și se răcește complet.
Tăiați peștele suedez în bucăți de 1/2 inci și aruncați cu 2 linguri de gem de căpșuni. Pentru ardei iute, tăiați lemnul dulce verde pe diagonală în felii groase de 1/8 inci.
Pentru măsline, tăiați punctele negre de lemn dulce în runde groase de 1/4 inci. Folosiți un vârf de paie sau patiserie pentru a îndepărta un cerc din centrul fiecărei runde.
Nuanțați portocala smântână cu colorant alimentar galben și roșu pentru a arăta ca brânza topită. Puneți smântâna portocalie într-o pungă de plastic resigilabilă. Apăsați excesul de aer și sigilați.
Apăsați chipsurile de plăcintă în cheesecake.
Adăugați lemn dulce negru, stafide acoperite cu ciocolată și niște lemn dulce verde și pește suedez acoperit cu gem.
Tăiați un colț mic din punga de smântână portocalie și pipetați câteva puncte pe cheesecake pentru brânza topită.
Serviți cu chipsuri suplimentare pe lateral și faceți salsa suplimentară amestecând bomboane rămase și gem.
Fotografie de Kat Teutsch