Nacho Caserola
Caserola Nacho este o fără gluten rețetă cu 6 porții. Acest curs principal are 624 calorii, 21g de proteine, și 32g de grăsime per portie. Pentru $ 2.05 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 30 minute. Un amestec de salsa casera, salsa, chipsuri de tortilla și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este destul de bun. Încercați Nacho Caserola, Nacho Caserola, și Nacho Caserola pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 grade F (200 grade C).
Întindeți 1/2 chipsurile de tortilla într-un vas de copt de 10 1/2x6 inci; presărați cu 1/2 amestecul de brânză mexicană.
Strat 1/2 fasole neagră peste stratul de brânză. Repetați stratificarea cu chipsuri de tortilla rămase, amestec de brânză mexicană și fasole neagră.
Întindeți ceapa peste stratul de fasole; deasupra cu salsa verde și salsa casera.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când brânza este topită, aproximativ 20 de minute. Top nachos cu smântână; se servește cu pene de var.