Nabemono: somon japonez și oală fierbinte Shiitake

Nabemono: somon japonez și oală fierbinte Shiitake
Nabemono: somonul japonez și oala fierbinte Shiitake ar putea fi doar Japoneză rețeta pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 41G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 277 calorii. Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian servește 6 și costă $17.25 pe portie. Acesta funcționează cel mai bine ca un curs principal, și se face în aproximativ 20 minute. Un amestec de apă, spanac, kombu și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Mai multe persoane au făcut această rețetă, iar 2703 ar spune că a ajuns la fața locului. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 98%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Supă Japoneză De Tăiței Și Shiitake, Coada galbenă japoneză cu ciuperci Shiitake prăjite cu ghimbir și vinetă Hoisin cu bere rădăcină, și Somon cu Shiitake și sos de vin roșu.

Instrucțiuni

1
Puneți kombu într-o oală, dacă utilizați, și acoperiți cu 1 1/2 litri de apă filtrată. Lăsați kombu să se înmoaie timp de 15 minute pentru a-l înmuia.Porniți arzătorul la o flacără moderat ridicată. Când apa începe să baloneze, amestecați fulgii de bonito și scoateți-l de pe foc. Acoperiți și lăsați fulgii de bonito să se absoarbă în apă până când ajung la fund, aproximativ 10 minute. Se strecoară bulionul, compostând fulgii de bonito.Preîncălziți cuptorul la 275 F. frecați pasta miso de-a lungul interiorului vasului nabe, brutarului de lut sau cuptorului olandez. Aranjați somon, praz, shiitakes, ridiche și spanac în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Fulgi De BonitoFulgi De Bonito
MisoMiso
Ciuperci ShiitakeCiuperci Shiitake
Crutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, ZdrobiteCrutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, Zdrobite
Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
KombuKombu
(și Numai Porții)(și Numai Porții)
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si PrajitaBagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram Pulpe De Pui1 Kilogram Pulpe De Pui
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Se toarnă dashi fierbinte peste somon și legume. Acoperiți și transferați la cuptor. Lăsați tocanita să gătească 15 minute sau până când peștele este făcut după bunul plac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
DashiDashi
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
TocanăTocană
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
3
Scoateți cuptorul, ridicați capacul și aruncați spanacul. Întoarceți capacul la brutarul de lut și lăsați spanacul să se ofilească la căldura reziduală a supei - aproximativ 5 minute.Se toarnă în boluri individuale de supă și se acoperă cu icre de somon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Icre De SomonIcre De Somon
Crutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, ZdrobiteCrutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, Zdrobite
1 Cutie (28 Uncii) De Roșii Prăjite Tăiate Cubulețe (recomandat: Muir Glen)1 Cutie (28 Uncii) De Roșii Prăjite Tăiate Cubulețe (recomandat: Muir Glen)
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
PolonicPolonic
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Vinurile retrospective Chardonnay cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Vinuri Retrospective Chardonnay
Vinuri Retrospective Chardonnay
Chardonnay-ul nostru 2018 provine din podgoriile din Carneros și Oak Knoll. Fermentat în oțel inoxidabil, apoi îmbătrânit trei luni pe drojdie în stejar francez neutru, vinul prezintă o mare aciditate, greutate și senzație de gură. Acest Chardonnay 100% prezintă aciditate rezervată în mod normal vinurilor inoxidabile. Acesta este un Chardonnay frumos echilibrat.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții6
Scor De Sănătate70
Bucătăriijaponezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista