Naan de casă cu Malai Kofta

Naan de casă cu Malai Kofta
Rețeta Naan de casă cu Malai Koftan este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un super vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare indiană. Această rețetă servește 2. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 574 calorii. Pentru 69 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Indian Simmer are 262 de fani. Un amestec de praf de copt, iaurt, făină de grâu și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Multor oameni le-a plăcut foarte mult acest hor d ' oeuvre. Cu o lingură scor de 87%, acest fel de mâncare este extraordinar. Rețete similare sunt malai kofta , cum să faci malai Kofta, Mughlai Malai Kofta Curry, și Malai kofta cu sos picant.

Instrucțiuni

1
Servește 4ingrediente: 2 căni de făină universală sau făină de grâu1 / 2 cană de lapte cald1 / 2 cană de iaurt1 / 4 lingurițe de sare3 / 4 lingurițe de praf de copt1 / 2 lingurițe de bicarbonat de sodiu1 / 2 linguri de zahăr1 / 2 linguri de ulei
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
GrâuGrâu
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
1
Se amestecă toate ingredientele uscate împreună și se face o fântână de făină.Acum amestecați laptele și iaurtul împreună și turnați jumătate din el în fântână și combinați-l încet.Nu cred că există o cantitate exactă de lichid care ar trebui adăugată la cantitatea exactă de făină pentru a face un aluat perfect. Deci, ceea ce fac este să adaug lichid încet și să-l combin încet până când se face un aluat moale. Aluatul trebuie să fie suficient de moale pentru a putea săpa degetul în el fără a aplica nicio presiune. Dacă aluatul se lipește prea mult de mână, atunci folosiți puțin ulei la îndemână și apoi dați cu pumnul în aluat.Acoperiți cu o cârpă umedă și lăsați-o să stea într-un loc cald timp de cel puțin 2 ore.După câteva ore, praf placa de lucru, scoateți aluatul și frământați-l timp de aproximativ 2-3 minute. Împărțiți aluatul în bile mai mici (în acest caz ar trebui să obțineți aproximativ 8 bile pentru a face naans).Îndepărtați din nou placa și aplatizați bilele pentru a face pâine puțin groasă și alungită.Acum presărați o parte a pâinii cu orice aromă doriți. Am făcut chimen, usturoi tocat, coriandru tocat și câteva Naane simple de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Lamaie PiperDressing Lamaie Piper
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Ambalați Prajitura Congelată Strat De VanilieAmbalați Prajitura Congelată Strat De Vanilie
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
Ceapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata GrosierCeapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata Grosier
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
PunchPunch
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
2
Periați cealaltă parte cu apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
3
Încălziți o tigaie cu fund gros sau un wok sau orice tigaie cu fund greu cu capac. Odată ce locul său frumos fierbinte partea umedă naan în jos, care s-ar lipi și se acoperă cu un capac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NaanNaan
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun GătitPachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
4
Lăsați-l să gătească aproximativ 30 de secunde sau până când vedeți bule pe el.Acum gătiți cealaltă parte a naanului peste flacăra directă a arzătorului cu ajutorul cleștelor. Când vezi niște pete maronii carbonizate, atunci știi că naan este gata.Sufoca unele cantitate bună de unt pe naans dumneavoastră și atunci când le gust veți ști ce înseamnă o viață liniștită!Rețetă pentru Malai Kofta: așa cum am spus mai înainte, tradiționalul Malai Kofta este bogat, cremos și frumos încărcat cu grăsime. Dar am încercat să fac o versiune nu atât de grasă. Am folosit găluște de dovlecei rase în loc de găluște de cartofi, dar puteți folosi tot felul de legume. Apropo, ingredientele pe care le voi enumera mai jos s-ar putea să vă sperie, dar credeți-mă că acest fel de mâncare nu este deloc complicat sau dificil. Și dacă trebuie să conduci mașina pentru a ieși și a cumpăra câteva ingrediente, fă-o! Merită efortul!
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
NaanNaan
Echipamente pe care le vei folosi
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
5
Servește 6ingrediente: pentru Koftas:1 tărtăcuță sau dovleac de sticlă de dimensiuni medii (rasă și drenată cu apă)2 lingurițe semințe de fenicul2 lingurițe semințe de coriandre1 linguriță fulgi de ardei roșu
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Tărtăcuță De SticlăTărtăcuță De Sticlă
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
6
Făină de porumb pentru a lega totul împreună pentru a fi transformată mai târziu în bile mai mici
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De PorumbFăină De Porumb
7
Sare după gust
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
8
Ulei pentru prăjit adânc
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
9
Pentru sos:1 frunză mare de dafin 2 cardamom negru3 - 4 cuișoare1 linguriță praf de scorțișoară3-4 numără boabe de piper1 1/2 linguriță semințe de chimen
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
Hârtie De OrezHârtie De Orez
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
10
Sau în loc de cele 6 ingrediente de mai sus, puteți folosi o lingură de garam masala.1 cană pastă de ceapă2 linguri pastă de usturoi1 lingură pastă de ghimbir2 chili verde1 cană piure de roșii2 1/2 linguriță pulbere de coriandre1 linguriță turmeric1 / 4 cană brânză de vaci cu conținut scăzut de grăsimi6-8 cajuuri3 linguri de lapte1 / 4 cană ulei de măsline
Ingrediente de care veți avea nevoie
Garam MasalaGaram Masala
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Migdale întregi, Cu Coajă și PrăjiteMigdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
11
Sare după gust
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
12
Adăugați făină de porumb suficient pentru ca totul să se lege bine.Faceți bile de dimensiuni de var și prăjiți-le adânc în ulei la o temperatură de undeva în jur de 350 de grade. F. prăjiți-le până când găluștele devin frumoase și rumenite. Scoateți-le și scurgeți tot uleiul suplimentar pe un prosop de hârtie.Aceste găluște de legume sunt o modalitate excelentă de a le oferi micuților tăi niște legume. Funcționează ca un farmec pentru mine de fiecare dată!Pentru sos: măcinați frunzele de dafin, cardamomul, cuișoarele, boabele de piper, chimenul și scorțișoara într-o râșniță de cafea pentru a face o pulbere.Înmuiați caju în lapte timp de aproximativ o oră și 45 de minute și apoi faceți o pastă din ele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Făină De PorumbFăină De Porumb
Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
Hârtie De OrezHârtie De Orez
CajuCaju
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, OptionalSuplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
Ceapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata GrosierCeapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata Grosier
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
1 Uncie De Varză Mov, Tocată1 Uncie De Varză Mov, Tocată
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
13
Încălziți uleiul într-o tigaie și aruncați în ceapa, ghimbirul și pasta de usturoi.Gatiti-l bine la foc mediu timp de aproximativ 15 minute sau pana cand pasta devine maro.Acum adăugați sare și turmeric. Semnul că ceapa ta este bine este că de îndată ce adaugi sare, uleiul va începe să se separe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2-3 Linguri Patrunjel Tocat2-3 Linguri Patrunjel Tocat
TurmericTurmeric
Migdale întregi, Cu Coajă și PrăjiteMigdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
14
Adăugați pudră de coriandru și piure de roșii. Gatiti - l inca 10 minute sau pana cand toata apa din rosie a disparut.Acum Puteți adăuga brânza de vaci. Acest pas ar putea părea puțin neobișnuit pentru cei obișnuiți să adauge smântână grea la sosul lor malai kofta sau mughlai, dar aveți încredere în mine! Și vorbesc despre brânza de vaci cu conținut scăzut de grăsimi, care are puțin lichid în ea, cu brânză se sfărâmă și nu despre paneer pe care îl obțineți în magazinele indiene.Continuați să amestecați până când se dizolvă toate sfărâmăturile de brânză și apoi adăugați pastă de caju.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biscuiți Din Grâu IntegralBiscuiți Din Grâu Integral
Coriandru MăcinatCoriandru Măcinat
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
2 1/2 Căni De Kefalotyri Sau Kasseri, Ras2 1/2 Căni De Kefalotyri Sau Kasseri, Ras
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
CajuCaju
PaneerPaneer
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
15
Se amestecă bine și în cele din urmă trebuie să adăugați pudra de condimente (garam masala).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Garam MasalaGaram Masala
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
16
Se amestecă din nou.
17
Adăugați aproximativ 2 1/2 căni de apă și lăsați-o să fiarbă câteva minute. Îmi place sosul meu puțin gros, dacă vrei mai subțire adaugă mai multă apă.Aruncați bilele kofta și dați-i o fierbere rapidă. (În cazul koftas de cartofi, gătesc sosul separat și apoi îl turn peste koftas înainte de servire, altfel tind să se înmoaie dacă sunt lăsate în sos pentru o vreme.) Bucurați-vă de koftas cu naans de casă sau orez!0
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Asian funcționează foarte bine cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ai putea încerca este Beaumont Hope Marguerite Chenin Blanc. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 35 de dolari.
Beaumont Hope Marguerite Chenin Blanc
Beaumont Hope Marguerite Chenin Blanc
Fructe proaspete, curate și puternice.Se potrivește strălucit cu fructe de mare, în special scoici și orice fel de mâncare asiatică frumos picantă.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate20
Revista