Naan
Rețeta Naan este gata în aproximativ 3 ore și este cu siguranță un super vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare indiană. Pentru 15 cenți pe porție, veți obține un hor d ' oeuvre care servește 14. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 196 calorii. 7657 de oameni au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de sare, lapte, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ usturoi naan , cum se face usturoi naan pe aragaz și cuptor, naan de grâu integral cu drojdie, cum se face naan de grâu integral, și naan fără drojdie, cum se face naan fără drojdie pe aragaz.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, dizolvați drojdia în apă caldă.
Lăsați să stea aproximativ 10 minute, până se spumează. Amestecați zahărul, laptele, oul, sarea și suficientă făină pentru a face un aluat moale. Frământați timp de 6 până la 8 minute pe o suprafață ușor înmuiată sau până la netezire.
Așezați aluatul într-un bol bine uns, acoperiți cu o cârpă umedă și lăsați-l deoparte să se ridice.
Lăsați-l să crească 1 oră, până când aluatul s-a dublat în volum.
Puneți aluatul și frământați în usturoi. Strângeți mici mâini de aluat de dimensiunea unei mingi de golf.
Rola în bile, și locul pe o tavă. Acoperiți cu un prosop și lăsați să crească până la dublarea dimensiunii, aproximativ 30 de minute.
În timpul celei de-a doua creșteri, preîncălziți grătarul la foc mare.
La partea de grătar, rotiți o bilă de aluat într-un cerc subțire. Grătar ușor de ulei.
Așezați aluatul pe grătar și gătiți timp de 2 până la 3 minute sau până când este pufos și ușor rumenit.
Ungeți partea nefiertă cu unt și întoarceți-o.
Ungeți partea gătită cu unt și gătiți până se rumenesc, încă 2 până la 4 minute.
Scoateți din grătar și continuați procesul până când tot naanul a fost pregătit.
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Asia funcționează foarte bine cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Ai putea încerca eseul Chenin Blanc. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 9 dolari pe sticlă.
![Eseu Chenin Blanc]()
Eseu Chenin Blanc
Eseul Chenin Blanc este un amestec alb cu corp mediu realizat din soiul alb din Africa de Sud, Chenin Blanc. Chenin Blanc oferă vinurilor salata de fructe, aromele de guava și pepene galben și o aciditate răcoritoare. Unele Sur se află pe mai puțin timp de câteva luni adaugă la complexitatea și corpul. O notă de Viognier aromat completează structura fructelor cu câteva indicii florale. Vinul este perfect singur ca aperitiv pe verandă într-o zi fierbinte de vară. Chenin Blanc se împerechează bine cu o gamă largă de alimente, în special sushi, stridii, curry Asiatic, mâncăruri dulci și acrișoare și salate de vară.Amestec: 87% Chenin Blanc, 13% Viognier