Naan
Naan ar putea fi doar Indian rețeta pe care o căutați. Acest hor d ' oeuvre are 227 calorii, 8g de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Pentru 25 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, făină de porumb, iaurt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este bun. Încercați usturoi naan, cum se face usturoi naan pe aragaz și cuptor, naan de grâu integral cu drojdie, cum se face naan de grâu integral, și naan fără drojdie, cum se face naan fără drojdie pe aragaz pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se dizolvă drojdia în apă caldă într-un castron mare; lăsați să stea 5 minute. Se amestecă iaurtul. Lingurați ușor făinurile în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Adăugați 1/2 cană făină de pâine și făină integrală de grâu în amestecul de drojdie; se amestecă cu un tel până se omogenizează. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți, 2 ore (aluatul va fi Bulbuc, dantelat și weblike).
Se amestecă sare și ulei.
Adăugați 1 1/2 căni de făină de pâine (1/2 cană la un moment dat); se amestecă cu o lingură de lemn (aluatul va deveni foarte greu de amestecat).
Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată. Frământați până când este neted și elastic (aproximativ 10 minute); adăugați suficientă făină de pâine rămasă, câte 1 lingură, pentru a preveni lipirea aluatului de mâini (aluatul se va simți lipicios).
Așezați aluatul într-un castron mare acoperit cu spray de gătit, întorcându-l pentru a acoperi. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți de aer, 2 ore sau până la dublarea dimensiunii. (Apăsați 2 degete în aluat. Dacă rămâne indentarea, aluatul a crescut suficient.)
Așezați piatra de pizza pe raftul de jos în cuptor. Preîncălziți cuptorul la 50
Puneți aluatul în jos; întoarceți-vă pe o suprafață ușor făinată. Acoperiți și lăsați să se odihnească 5 minute.
Împărțiți aluatul în 8 porții egale. Lucrând cu 1 porție la un moment dat, (acoperiți aluatul rămas pentru a nu se usca), întindeți fiecare porție într-un oval de 6 inci. Acoperiți și lăsați să se odihnească 5 minute.
Faceți indentări în partea superioară a porțiunilor de aluat folosind mânerul unei linguri de lemn sau vârful degetelor; acoperiți și lăsați să crească 20 de minute.
Așezați 2 porții de aluat pe spatele unei coji de pizza praf cu 1 lingură de făină de porumb. Glisați pe piatră de pizza preîncălzită sau foaie de copt căptușită cu pergament.
Coaceți la 500 timp de 6 minute sau până se rumenesc ușor. Repetați cu aluatul rămas și făina de porumb.
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegeri excelente pentru asiatici. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ai putea încerca este Lubanzi Chenin Blanc. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 16 dolari.
![Lubanzi Chenin Blanc]()
Lubanzi Chenin Blanc
Lubanzi Chenin Blanc 2018 este extras dintr-un amestec de viță de vie mai veche, uscată de crescătorie și viță de vie mai tânără, irigată prin picurare. Culoarea sa adâncă de paie indică atât prospețimea coaptă, cât și complexitatea. Nasul aduce mai întâi fructe tropicale și de piatră, provocând gânduri de mandarină și litchi. Palatul este rotund și cărnos, împingând din nou litchi înainte, împreună cu piersica albă, caisul și mărul verde, toate purtate de o notă de aciditate ridicată. Există luminozitate și un ușor indiciu de pâine proaspăt coaptă pe tot parcursul. Finisajul este lung, moale și afectuos.