Naan

Naan
Naan ar putea fi doar Indian rețeta pe care o căutați. Acest hor d ' oeuvre are 227 calorii, 8g de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Pentru 25 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, făină de porumb, iaurt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este bun. Încercați usturoi naan, cum se face usturoi naan pe aragaz și cuptor, naan de grâu integral cu drojdie, cum se face naan de grâu integral, și naan fără drojdie, cum se face naan fără drojdie pe aragaz pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se dizolvă drojdia în apă caldă într-un castron mare; lăsați să stea 5 minute. Se amestecă iaurtul. Lingurați ușor făinurile în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalați Prajitura Congelată Strat De VanilieAmbalați Prajitura Congelată Strat De Vanilie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Adăugați 1/2 cană făină de pâine și făină integrală de grâu în amestecul de drojdie; se amestecă cu un tel până se omogenizează. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți, 2 ore (aluatul va fi Bulbuc, dantelat și weblike).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De PâineFăină De Pâine
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
3
Se amestecă sare și ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
4
Adăugați 1 1/2 căni de făină de pâine (1/2 cană la un moment dat); se amestecă cu o lingură de lemn (aluatul va deveni foarte greu de amestecat).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De PâineFăină De Pâine
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
5
Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată. Frământați până când este neted și elastic (aproximativ 10 minute); adăugați suficientă făină de pâine rămasă, câte 1 lingură, pentru a preveni lipirea aluatului de mâini (aluatul se va simți lipicios).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De PâineFăină De Pâine
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
6
Așezați aluatul într-un castron mare acoperit cu spray de gătit, întorcându-l pentru a acoperi. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți de aer, 2 ore sau până la dublarea dimensiunii. (Apăsați 2 degete în aluat. Dacă rămâne indentarea, aluatul a crescut suficient.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
7
Așezați piatra de pizza pe raftul de jos în cuptor. Preîncălziți cuptorul la 50
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ceapă Verde, Feliată, Pentru Ornat (opțional)1 Ceapă Verde, Feliată, Pentru Ornat (opțional)
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Puneți aluatul în jos; întoarceți-vă pe o suprafață ușor făinată. Acoperiți și lăsați să se odihnească 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
PunchPunch
9
Împărțiți aluatul în 8 porții egale. Lucrând cu 1 porție la un moment dat, (acoperiți aluatul rămas pentru a nu se usca), întindeți fiecare porție într-un oval de 6 inci. Acoperiți și lăsați să se odihnească 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
10
Faceți indentări în partea superioară a porțiunilor de aluat folosind mânerul unei linguri de lemn sau vârful degetelor; acoperiți și lăsați să crească 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
11
Așezați 2 porții de aluat pe spatele unei coji de pizza praf cu 1 lingură de făină de porumb. Glisați pe piatră de pizza preîncălzită sau foaie de copt căptușită cu pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
1 Ceapă Verde, Feliată, Pentru Ornat (opțional)1 Ceapă Verde, Feliată, Pentru Ornat (opțional)
12
Coaceți la 500 timp de 6 minute sau până se rumenesc ușor. Repetați cu aluatul rămas și făina de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
13
Serviți imediat.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate19
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista