Mătușa lui Amy Data baruri
Dacă aveți în jur 1 oră pentru a petrece în bucătărie, barurile de întâlnire ale mătușii Amy ar putea fi un super lacto ovo vegetarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 36 și costă 21 de cenți pe porție. O porție conține 110 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Această rețetă de la Taste Of Home necesită praf de copt, zahăr, curmale și făină. Funcționează bine ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 14%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Pâinea scurtă tradițională a mătușii Annie, Mătușa mea Jane Data cookie-uri, și Crock Pot-Carne De Vită Grozavă, Fasole Grozavă, Baie Grozavă! Ferma Longmeadow.
Instrucțiuni
Rulați jumătate din curmale în 1 lingură de făină; aranjați în fundul unui 9-in uns și făinat. tigaie pătrată de copt. Într-un castron, combinați ingredientele rămase, cu excepția zahărului de cofetărie.
Se coace la 350 de calorii timp de 40 de minute. Se răcește; se taie în pătrate și se rulează în zahărul cofetarilor.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Cream Sherry, Port și Moscato d ' Asti sunt alegeri excelente pentru barurile de curmale. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ai putea încerca este Nature ' s Revenge Pet Nat ros Euro. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
![Răzbunarea naturii Pet Nat Rose]()
Răzbunarea naturii Pet Nat Rose
Note de zmeură și fructe de pădure sălbatice cu câteva indicii de grapefruit. După câteva minute, vinul va afișa câteva arome de clementină și piersici albe. Vinul este cu adevărat viu. Vinul este mătăsos și uscat care umple gura (nu există zahăr rezidual), dar fructuozitatea din palat tinde să te facă să gândești diferit – aciditatea este moderată, iar finalul merge pe indicii de gem de smochine cu o mică atingere de sare (ca o briză oceanică).