Măsline Învelite Cu Slănină La Grătar
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați măslinele învelite cu slănină la grătar. Această rețetă face 30 de porții cu 36 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 13 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Este adus la tine de Allrecipes. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular foarte rău (dar încă fixabil) de 7%. Încercați Hamburgeri Înveliți Cu Slănină La Grătar, Scoici Învelite Cu Slănină La Grătar, și Scoici învelite cu slănină la grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înfășurați fiecare măsline cu o bucată de slănină și fixați-o cu o scobitoare.
Preîncălziți un grătar la foc mediu. Când este fierbinte, ungeți ușor grătarul.
Grătiți măslinele până când slănina s-a crocant, aproximativ 10 minute. Întoarceți-vă frecvent și păstrați la îndemână o sticlă de pulverizare în caz de flăcări din grăsimea de slănină.
Scoateți pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie pentru a absorbi excesul de grăsime.