Măsline Picholine Marinate
Măslinele Picholine marinate ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de garnituri. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 135 calorii. Această rețetă fără gluten și vegană servește 8 și costă 44 de cenți pe porție. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de șalotă, boabe de piper roz, ienibahar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Încercați Măsline Picholine Marinate, Rață cu măsline verzi Picholine, și Măsline Marinate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti usturoiul in 2 linguri de ulei intr-o tigaie mica si grea la foc moderat, amestecand, pana devine auriu pal, aproximativ 30 de secunde.
Transferați usturoiul cu o lingură cu fante într-un castron mic și rezervați uleiul separat (pentru a împiedica usturoiul să continue să se rumenească în ulei fierbinte).
Se fierbe 1/4 cană de oțet cu șalotă și zahăr brun într-o cratiță grea de 1 litru, neacoperită, amestecând ocazional, până când lichidul se reduce la aproximativ 1 lingură, aproximativ 4 minute.
Adăugați usturoiul, uleiul de usturoi, restul de 1/2 cană de ulei de măsline, restul de 1/4 cană de oțet, condimente, frunze de dafin, zesturi și măsline și aduceți la foc mic.
Transferați amestecul într-un castron și răciți-l pentru a se încălzi. Marinați măslinele, acoperite și refrigerate, cel puțin 24 de ore.
Dacă doriți, reîncălziți în cratiță la foc mic, amestecând până se încălzește.
Transferați cu o lingură cu fante într-un vas de servit.
Măslinele pot Marina până la 5 zile.