Măsline marinate cu lămâie și Oregano
Măslinele marinate cu lămâie și Oregano ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 112 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 43 de cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați măsline, oțet de vin, ulei de măsline foarte mare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cartofi noi prăjiți cu lămâie, Oregano și măsline, Macrou întreg la grătar cu lămâie, Oregano și măsline, și Friptură de miel cu măsline, lămâie și Oregano proaspăt pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați măslinele pe o dimensiune medie bowl.In o cratiță mică adăugați coaja de lămâie, oțet, ulei de măsline și sucul de lămâie. Aduceți acest amestec la foc mic. Apoi scoateți-l de pe foc.
Adăugați oregano în amestecul de ulei și amestecați bine.
Se toarnă uleiul cald peste măsline, amestecând pentru a le acoperi.
Lasă măslinele să ajungă la temperatura camerei.Odată răcit, presărați ierburile amestecate și ardeiul cayenne peste măsline, amestecați din nou Obțineți ierburile bine încorporate.
Lăsați măslinele să stea la temperatura camerei cu cel puțin 2 ore înainte de servire. Alternativ, acestea pot fi păstrate până la 1 săptămână la frigider.