Măsline Italienești Saut
Rețeta italiană saut măslinele ar putea satisface pofta dvs. mediteraneană în aproximativ 15 minute. Pentru 37 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 20. Acest hor d ' oeuvre are 62 calorii, 0g de proteine, și 7g de grăsime pe porție. 6 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați măsline gaetan importate, pătrunjel, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, întreg 30 și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Încercați Fenicul Sotat Cu Roșii Și Măsline, Dovlecei sote cu migdale și măsline, și Sparanghel sotat cu măsline și busuioc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În tigaie de 10 inci, încălziți uleiul la foc mediu. Gatiti patrunjelul, ceapa, ardeiul rosu si usturoiul in ulei aproximativ 4 minute, amestecand frecvent, pana cand usturoiul incepe sa devina maro auriu.
Se amestecă măslinele. Acoperiți și gătiți aproximativ 5 minute, amestecând ocazional, până când măslinele sunt fragede și pielea începe să se încrețească.